Închide meniul

„Nu i-am schimbat noi!” Andrei Ivan, răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori de la Universitatea Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2023, 21:16

„Nu i-am schimbat noi! Andrei Ivan, răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori de la Universitatea Craiova

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova

Andrei Ivan / Captură Antena Sport

Andrei Ivan, răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori de la Universitatea Craiova. Universitatea Craiova se află la al treilea antrenor principal din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint şi Mirel Rădoi au pregătit echipa înainte să fie instalat principal Neagoe. A fost şi o perioadă de interimat de două etape asigurată de Dragoş Bon.

Andrei Ivan, răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan a marcat, din penalty, golul Universităţii Craiova din amicalul cu Partizan Belgrad, scor 1-1.

„Un meci greu pentru noi, suntem deja de 11 zile aici. Ne-a încărcat Mister destul de mult. Suntem la 7 puncte de primul loc, sperăm să facem un meci bun la Botoşani şi să câştigăm. A venit cu alte idei. Încă nu o să se vadă, suntem la început. De abia avem 12 zile cu dânsul.

Nu i-am schimbat noi (n.r. – de schimbările de antrenori). Nu depinde de noi. Noi vrem să câştigăm fotbal, să câştigăm trofee. Dar sunt meciuri şi meciuri când nu putem să câştigăm. Asta a fost decizia lui Mister, căpitan este Bancu, eu sunt al doilea. Şi înainte să plec de la Craiova eram căpitan”, a spus Andrei Ivan în cantonamentul din Antalya.

Reclamă

Eugen Neagoe i-a pus gând rău lui Dan Petrescu: „Aş vrea ca noi să facem asta!”

Eugen Neagoe a vorbit despre şansele Universităţii Craiova de a întrerupe hegemonia celor de la CFR Cluj şi să câştige campionatul în acest sezon. Neagoe speră ca echipa sa să fie cea care întrerupe seria de 5 titluri consecutive câştigate de ardeleni.

La amicalul cu Partizan Belgrad, a fost prezent şi Mihai Rotaru. Neagoe spune că a vorbit cu el şi, dacă va mai fi nevoie, atunci vor mai veni jucători.

„La un moment dat se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câştige campionatul. Îmi doresc din suflet să reuşim acest lucru, dar suntem departe în acest moment. Patronul a fost la meci, l-am salutat. Vom vedea ce o să fie în continuare. Dacă o să fie cazul, atunci vom mai aduce jucători”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – Partizan Belgrad 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu, mesaj de încredere pentru Eugen Neagoe

Sorin Cârțu a avut un mesaj de încredere pentru Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova! Universitatea Craiova l-a adus, pe postul de antrenor principal, pe Eugen Neagoe, după plecarea neașteptată a lui Mirel Rădoi.

Sorin Cârțu este entuziasmat de faptul că Eugen Neagoe a semnat cu Universitatea Craiova și speră ca fostul său coechipier să aibă rezultate bune la formația din Bănie.

„A fost schimbarea asta care s-a făcut cu Rădoi, s-a decis să mergem în continuare cu Neagoe și acum vom vedea ce va fi.

Noi vrem să-și ducă contractul până la sfârșit, să și-l prelungească, însă totul depinde de rezultatele care vor veni, vrem să fie cât mai bun, să fie pozitive și atunci sigur nimeni nu este adeptul unei schimbări, vrem continuitate.

Neagoe este oltean sută la sută, știe spiritul Universității, a jucat atâția ani pentru Craiova, a adus și victorii, a suferi pentru înfrângeri și s-a bucurat pentru succesele Universității. Sper însă ca rezultatele să-l ajute să aibă un parcurs super la Universitatea”, a declarat Sorin Cârțu, la Sport Total FM.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și