Închide meniul

Andrei Ivan, gol spectaculos în Universitatea Craiova – CS Mioveni! Mirel Rădoi, uluit de reuşita atacantului

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2022, 17:06

Reclamă
Andrei Ivan, gol spectaculos în Universitatea Craiova – CS Mioveni! Mirel Rădoi, uluit de reuşita atacantului

Andrei Ivan, gol spectaculos în Universitatea Craiova - CS Mioveni

Captură Orange Sport

Andrei Ivan a reuşit un gol spectaculos în Universitatea Craiova – CS Mioveni. Atacantul a deschis scorul cu o reuşită care l-a uluit pe Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a început tare confruntarea cu CS Mioveni. Motivaţi de calificarea în play-off-ul Conference League, oltenii au dominat la capitolul posesie şi au avut 6 ocazii pe bandă rulantă.

Andrei Ivan, gol spectaculos în Universitatea Craiova – CS Mioveni

În minutul 37, Andrei Ivan a spart gheaţa şi a reuşit un gol de senzaţie. A preluat cu capul o pasă trimisă de la Raul Silva şi l-a executat pe portarul Iustin Popescu cu o „torpilă”.

Lui Mirel Rădoi nu i-a venit să creadă. Antrenorul oltenilor a privit uluit de pe margine reuşita atacantului cotat la 1.8 milioane de euro.

Universitatea Craiova poate da marea lovitură cu Andrei Ivan

Universitatea Craiova poate da marea lovitură cu transferul lui Andrei Ivan. Atacantul de 25 de ani a intrat în atenția lui Bordeaux, unul dinte cluburile de renume din Europa. Echipa cu 6 titluri de campioană în Franța a făcut o ofertă pentru Ivan, anunță gsp.ro.

Reclamă

Andrei Ivan a impresionat în tricoul Universității Craiova în ultima perioadă și a atras atenția echipelor răsunătoare din străinătate.

Bordeaux nu trece prin cea mai bună perioadă din istoria clubului și caută noi soluții pe faza ofensivă. Echipa înființată în urmă cu 140 de ani a retrogradat în Ligue 2, la finalul sezonului precedent.

Francezii au început tratativele cu conducerea din Bănie și, conform sursei citate, Mihai Rotaru, principalul acționar al oltenilor, ar fi de acord cu oferta primită pentru Ivan. Rămâne de văzut dacă și ceilalți membri din acționariatul Universității Craiova vor accepta transferul în Franța.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă cele două cluburi vor ajunge la un consens, Andrei Ivan va bifa cea de-a 3-a aventură în fotbalul din străinătate. Internaționalul român a mai evoluat pentru Krasnodar (Rusia) între 2017 și 2019, fiind împrumutat în perioada respectivă și în Austria, la Rapid Viena.

Ivan s-a întors la Universitatea Craiova în urmă cu 3 ani, după ce plecase inițial în 2017, iar în stagiunea anterioară a fost om de bază în Bănie. Atacantul de 25 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 12 assist-uri în 40 de meciuri.

Andrei Ivan, discurs sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a deschis scorul în „Bătălia Olteniei”, dar a criticat prestaţia echipei sale.

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și