Închide meniul

Universitatea Craiova poate da marea lovitură cu Andrei Ivan! Atacantul oltenilor a primit o ofertă de la un club de renume din Europa

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 august 2022, 12:11

Universitatea Craiova poate da marea lovitură cu Andrei Ivan! Atacantul oltenilor a primit o ofertă de la un club de renume din Europa

Andrei Ivan a reuşit o "dublă" pentru Universitatea Craiova

Andrei Ivan, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova poate da marea lovitură cu transferul lui Andrei Ivan! Atacantul de 25 de ani a intrat în atenția lui Bordeaux, unul dinte cluburile de renume din Europa. Echipa cu 6 titluri de campioană în Franța a făcut o ofertă pentru Ivan, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a impresionat în tricoul Universității Craiova în ultima perioadă și a atras atenția echipelor răsunătoare din străinătate.

Universitatea Craiova poate da marea lovitură cu Andrei Ivan! Atacantul român, dorit de Bordeaux

Bordeaux nu trece prin cea mai bună perioadă din istoria clubului și caută noi soluții pe faza ofensivă. Echipa înființată în urmă cu 140 de ani a retrogradat în Ligue 2, la finalul sezonului precedent.

Francezii au început tratativele cu conducerea din Bănie și, conform sursei citate, Mihai Rotaru, principalul acționar al oltenilor, ar fi de acord cu oferta primită pentru Ivan. Rămâne de văzut dacă și ceilalți membri din acționariatul Universității Craiova vor accepta transferul în Franța.

Dacă cele două cluburi vor ajunge la un consens, Andrei Ivan va bifa cea de-a 3-a aventură în fotbalul din străinătate. Internaționalul român a mai evoluat pentru Krasnodar (Rusia) între 2017 și 2019, fiind împrumutat în perioada respectivă și în Austria, la Rapid Viena.

Reclamă

Ivan s-a întors la Universitatea Craiova în urmă cu 3 ani, după ce plecase inițial în 2017, iar în stagiunea anterioară a fost om de bază în Bănie. Atacantul de 25 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 12 assist-uri în 40 de meciuri.

Universitatea Craiova își află posibila adversară din play-off-ul Conference League

FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Sepsi se pregătesc pentru meciurile din turul 3 preliminar al Conference League. În același timp, cele 4 echipe românești sunt cu gândul la posibilele dueluri din play-off.

Universitatea Craiova pare a avea cea mai facilă misiune, dacă reuşeşte să treacă de Zorya Luhansk. Lugano şi Fehervar sunt echipele care le pot pune probleme oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Posibile adversare ale lui Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League:

  • Hapoel Be’er Sheva (Israel) – Lugano (Elveţia)
  • Fehérvár (Ungaria) – Petrocub Hîncești (Moldova)
  • Raków Częstochowa (Polonia) – Spartak Trnava (Slovacia)
  • Levski Sofia (Bulgaria) – Hamrun Spartans (Malta)
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și