Închide meniul

Andrei Ivan, la pământ după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „Mă doare și gura, m-au lovit peste tot! Nu ne simțim bine”

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 20:16

Reclamă
Andrei Ivan, la pământ după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „Mă doare și gura, m-au lovit peste tot! Nu ne simțim bine

Andrei Ivan a explicat de ce nu s-a bucurat după CFR Cluj - Universitatea Cluj 1-1

Hepta

Andrei Ivan a fost la pământ după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii au fost învinși de formația lui Liviu Ciobotariu și s-au „prăbușit” la 13 puncte în spatele liderului Farul Constanța. Echipa pregătită de Eugen Neagoe și-a creat numeroase ocazii în meciul de la Voluntari, dar n-a reușit să înscrie. Vadim Rață a înscris golul victoriei pentru gazde, după o greșeală în apărarea Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului. Atacantul oltenilor nu își poate explica de ce el și coechipierii săi nu reușesc să finalizeze cu gol unele faze.

Andrei Ivan, la pământ după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „Mă doare și gura, m-au lovit peste tot!”

În plus, Ivan s-a plâns că a fost lovit în repetate rânduri de adversari, în timpul partidei din etapa a 27-a din Liga 1.

Atacantul de 26 de ani consideră că formația din Bănie ar fi trebuit să câștige fără emoții meciurile cu FC Botoșani, Farul Constanța și FC Voluntari. În schimb, oltenii le-au pierdut pe toate 3, în acest an.

„Ne-am creat foarte multe ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Ei au avut două ocazii și au marcat. Nu ne-am regăsit în această seară. Nu ne simțim bine. Trebuie să muncim mai mult, nu am cuvinte. Mă doare și gura, am fost lovit peste tot. Nu știu ce concluzii să trag.

Reclamă

După ce luăm gol, mereu punem pressing pe poarta adversă. Azi n-am reușit să marcăm și să luăm niciun punct. Nu știu ce schimbări să se facă. Îl avem pe Mister și vom vedea. Am pierdut 9 puncte pe care trebuia să le câștigăm. N-am avut meciuri așa grele, am jucat cu Botoșani, Farul și azi cu Voluntari. N-a fost să fie”, a spus Andrei Ivan, după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova a rămas pe locul 5 în Liga 1, cu 45 de puncte acumulate în 27 de meciuri. Oltenii și-au asigurat deja calificarea în play-off, dar s-au îndepărtat de vârful clasamentului.

Trupa lui Eugen Neagoe este la 13 lungimi în spatele liderului Farul.

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii lui Eugen Neagoe, răpuși de ilfoveni

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii lui Eugen Neagoe au fost răpuși de ilfoveni, în etapa a 27-a din Liga 1. Formația din Bănie a fost învinsă la limită de echipa lui Liviu Ciobotariu, grație golului marcat de Vadim Rață. Moldoveanul a ieșit la rampă în minutul 50, când a profitat de o greșeală comisă în defensiva Universității Craiova.

Vadim Rață a marcat cu o lovitură de cap, după ce Cîmpanu a deviat defectuos în propriul careu.

Este primul succes obținut de FC Voluntari după 5 înfrângeri consecutive. Ilfovenii au urcat pe locul 11 în Liga 1. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a fost învinsă pentru a 8-a oară în actualul sezon și a ratat șansa de a menține distanța față de primele locuri din clasament.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și