Închide meniul

Andrei Ivan, la pământ după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Nu-mi venea să cred la pauză!”

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 23:57

Reclamă
Andrei Ivan, la pământ după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Nu-mi venea să cred la pauză!

Sorin Cârţu, mesaj tranşant pentru Andrei Ivan

Andrei Ivan, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan a fost la pământ, după ce FCSB a învins-o cu scorul categoric de 3-0 pe Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a fost extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa, în derby-ul din Ghencea. Acesta a dezvăluit că nu îi venea să creadă ce scor era pe tabelă, după primele 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distrat cu Universitatea Craiova şi va rămâne pe primul loc şi după etapa a opta. Oltenii au suferit a doua înfrângere consecutivă, după eşecul din runda precedentă cu Farul.

Andrei Ivan, la pământ după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Andrei Ivan a declarat că Universitatea Craiova a făcut o primă repriză extrem de modestă în duelul cu FCSB, repriză în care a încasat trei goluri. Atacantul a mărturisit că este îngrijorat de faptul că echipa sa nu a marcat niciun gol în ultimele două meciuri, cu Farul şi cu FCSB.

Ivan a mai spus că a purtat o discuţie şi cu selecţionerul Edi Iordănescu, după ce nu a fost convocat la echipa naţională, pentru duelurile cu Israel şi Kosovo. Acesta speră să fie convocat la următoarea acţiune a „tricolorilor”.

„Nu-mi găsesc cuvintele. Am luat trei goluri, nu cred că am luat trei goluri într-o repriză niciodată. În repriza a doua, am ieşit la joc, dar nu am marcat. Ne îngrijorează acest lucru, sperăm să marcăm de la următorul meci.

Reclamă

În prima repriză, nu ne-am creat ocazii, am pierdut repede mingea. Nu pot să-mi dau seama…Au fost două prime reprize foarte slabe în ultimele două meciuri.

Am vorbit cu Edi Iordănescu, dânsul va decide. M-a contactat, sper să fie totul bine. Trebuie să am evoluţii foarte bune şi cred că o să fiu convocat. Sper să fiu la naţională la următorea selecţie. Sper să marchez la echipa de club şi după să fiu la naţională.

Când am intrat în vestiar la pauză, nu-mi venea să cred. Nu ştiam ce s-a întâmplat”, a declarat Andrei Ivan, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, două pase decisive în FCSB – Universitatea Craiova

Octavian Popescu a reuşit două pase decisive în FCSB – Universitatea Craiova! În lipsa lui Coman, Tavi Popescu a jucat pe partea stângă, acolo unde se simte cel mai bine.

Octavian Popescu nu a dezamăgit după ce a fost trimis în teren să îl înlocuiască pe Florinel Coman. În minutul 13 al derby-ului din Ghencea, Tavi Popescu i-a pasat decisiv lui Darius Olaru, care l-a driblat pe Laurenbţiu Popescu şi a trimis în poartă.

Risto Radunovic a marcat şi el primul său gol al sezonului, în duelul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Fundaşul a reuşit să înscrie, după o fază superbă creată de Alexandru Băluţă.

Faza golului secund al FCSB-ului a pornit de la acţiunea superbă a lui Alexandru Băluţă. Mijlocaşul a profitat de o pasă greşită dată de Alexandru Mitriţă, a preluat, şi i-a driblat pe fundaşii lui Laurenţiu Reghecampf, la marginea careului. Băluţă a pasat ulterior către Risto Radunovic, care a reuşit să înscrie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și