Închide meniul

Risto Radunovic a marcat primul gol al sezonului în FCSB – Universitatea Craiova! Fază superbă creată de Alexandru Băluţă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 22:23

Risto Radunovic a marcat primul gol al sezonului în FCSB – Universitatea Craiova! Fază superbă creată de Alexandru Băluţă

Ce se întâmplă cu Risto Radunovic la FCSB

Risto Radunovic, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Risto Radunovic a marcat primul său gol al sezonului, în duelul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Fundaşul a reuşit să înscrie, după o fază superbă creată de Alexandru Băluţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Universitatea Craiova se întâlnesc în derby-ul rundei a opta din Liga 1. Roş-albaştrii conduc cu 2-0 încă din minutul 21, după golurile lui Darius Olaru şi Risto Radunovic.

Risto Radunovic a marcat primul gol al sezonului în FCSB – Universitatea Craiova

Risto Radunovic a reuşit să majoreze diferenţa pentru FCSB în 21. Fundaşul a punctat cu un şut din marginea cerului, şut la care portarul oltenilor nu a avut nicio şansă.

Faza golului secund al FCSB-ului a pornit de la acţiunea superbă a lui Alexandru Băluţă. Mijlocaşul a profitat de o pasă greşită dată de Alexandru Mitriţă, a preluat, şi i-a driblat pe fundaşii lui Laurenţiu Reghecampf, la marginea careului. Băluţă a pasat ulterior către Risto Radunovic, care a reuşit să înscrie.

Risto Radunovic a reuşit să înscrie primul gol al sezonului. Fundaşul muntenegrean a bifat 10 meciuri pentru roş-albaştrii, fiind integralist în toate dintre ele.

Reclamă

De cealaltă parte, Alexandru Băluţă a revenit în primul 11 al FCSB-ului, după ce s-a accidentat în duelul retur cu CSKA 1948 Sofia. Mijlocaşul a lipsit din ultimele cinci meciuri ale roş-albaştrilor, iar în duelul cu Universitatea Craiova a bifat cel de-al doilea assist al sezonului.

Iniţial, în minutul 13, Darius Olaru a reuşit să deschidă scorul. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat al treilea gol al sezonului, după ce a primit o pasă de la Octavian Popescu.

Siyabonga Ngezana, pentru prima dată titular la FCSB. Băluţă şi Sut, trimişi în teren

Siyabonga Ngezana este pentru prima dată titular la FCSB. Fundaşul sud-african a debutat pentru FCSB în etapa trecută, în partida pierdută cu UTA, scor 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Siyabonga Ngezana profită de accidentarea lui Vlad Chiricheş şi a fost titularizat de Elias Charalambous în derby-ul cu Universitatea Cluj.

Vlad Chiricheş s-a accidentat grav în partida cu UTA şi va lipsi mai multe luni de pe teren. În acest context, Ngezana va fi titularul care va face pereche cu Dawa în apărarea celor de la FCSB. Charalambous a suprins şi cu titularizarea lui Vali Creţu, cel care a fost la un pas să plece de la echipă. Creţu îl înlocuieşte pe Pantea, cel care este suspendat după ce a fost eliminat cu UTA.

De asemenea, Alexandru Băluţă şi Adrian Sut şi-au revenit şi sunt titulari în derby-ul cu Universitatea Craiova, după ce au fost accidentaţi în ultimele meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și