Închide meniul

Andrei Ivan nu scapă de critici după penalty-ul execrabil executat cu FCSB: ”Pune mâna şi fă ceva. Nu sta o jumătate de oră cu mâinile în cap”

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2023, 8:31

Andrei Ivan nu scapă de critici după penalty-ul execrabil executat cu FCSB: ”Pune mâna şi fă ceva. Nu sta o jumătate de oră cu mâinile în cap”

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Profimedia

  • Andrei Ivan nu scapă de critici după penalty-ul ratat cu FCSB
  • Basarab Panduru i-a reproșat reacția avută

Andrei Ivan nu scapă de critici după penalty-ul execrabil executat cu FCSB. Basarab Panduru a fost indignat de felul în care a reacționat atacantul Universității Craiova, după ce a trimis mingea pe lângă poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a irosit astfel șansa egalării, în minutul 80 al partidei Universitatea Craiova – FCSB, iar, la următoarea fază, oaspeții au făcut 2-0, după reușita lui Deian Sorescu.

Andrei Ivan nu scapă de critici după penalty-ul execrabil executat cu FCSB

”Nu are treabă, pleci, nu pleci, nu intri tu în panică dacaăportarul pleacă într-o parte sau alta. N-am mai văzut la nimeni, niciodată. Nici el nu poate să o explice, deci n-am cum nici eu. Nu ai treabă unde se duce portarul, dai unde vrei.

Reclamă

Ok, gata, ai tras cum ai tras, pune mâna şi fă ceva. Dacă îţi pui mâna în cap nu e în regulă. Dacă tot eşti supărat, pune mâna şi fă ceva, ia mingea, nu sta o jumătate de oră cu mâinile în cap„, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Dumitru Dragomir l-a criticat pe Andrei Ivan

Dumitru Dragomir l-a criticat și el pe Andrei Ivan. Fostul şef al LPF l-a sfătuit pe atacantul Universităţii Craiova să lucreze la psihic.

Reclamă

„Este o mare greșeală în momentul când antrenorii se iau după cei ce execută bine penalty la antrenamente. Eu știu și de când eram fotbalist și conducător, antrenor, de toate. Îl alegi pe cel care are moral de asemenea tensiune. Sunt puțini în tensiune care știu să bată cum trebuie 11 metri.

Iar Ivan nu e fotbalist rău. Jucase prost în schimb. L-am urmărit. La meciuri grele nu trage la jug! La meciuri cu tensiune. Ori îl apasă și îl depășesc momentele. El vrea să-și asume, dar nu-i iese. Este o linie roșie peste care nu trece. Ăștia sunt marii jucători”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

„Ar trebui să lucreze pentru psihic (n.r: Andrei Ivan). Așa cum la Steaua (n.r.FCSB) Florinel a avut o perioadă foarte proastă. S-a dus, a făcut la sală, psihic, tot, și acuma joacă în draci”, a mai afirmat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”