Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a criticat pe Andrei Ivan: „La meciuri grele nu trage la jug”. De ce crede fostul şef al LPF că nu trebuia să execute penalty-ul bătut lamentabil

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 10:22

Reclamă
Dumitru Dragomir l-a criticat pe Andrei Ivan: La meciuri grele nu trage la jug”. De ce crede fostul şef al LPF că nu trebuia să execute penalty-ul bătut lamentabil

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Dan Şucu / Hepta

Dumitru Dragomir l-a criticat pe Andrei Ivan. Fostul şef al LPF l-a sfătuit pe atacantul Universităţii Craiova să lucreze la psihic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir l-a dat exemplu pe Florinel Coman, care acum e într-o formă extraordinară.

Dumitru Dragomir l-a criticat pe Andrei Ivan: „La meciuri grele nu trage la jug”

Este o mare greșeală în momentul când antrenorii se iau după cei ce execută bine penalty la antrenamente. Eu știu și de când eram fotbalist și conducător, antrenor, de toate. Îl alegi pe cel care are moral de asemenea tensiune. Sunt puțini în tensiune care știu să bată cum trebuie 11 metri.

Iar Ivan nu e fotbalist rău. Jucase prost în schimb. L-am urmărit. La meciuri grele nu trage la jug! La meciuri cu tensiune. Ori îl apasă și îl depășesc momentele. El vrea să-și asume, dar nu-i iese. Este o linie roșie peste care nu trece. Ăștia sunt marii jucători”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Ar trebui să lucreze pentru psihic (n.r: Andrei Ivan). Așa cum la Steaua (n.r.FCSB) Florinel a avut o perioadă foarte proastă. S-a dus, a făcut la sală, psihic, tot, și acuma joacă în draci”, a mai afirmat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Reclamă

Dragomir a mai spus că Elvir Koljic are moral de competiţie mare. Koljic a marcat din penalty în Universitatea Craiova – FCSB 1-2. După ce Andrei Ivan a executat lamentabil primul penalty, atacantul român a refuzat să îl mai bată şi pe al doilea. Vârful bosniac, introdus în repriza secundă, şi-a asumat răspunderea şi a marcat.

Ce i-a spus Sorin Cârţu lui Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty

S-a aflat care a fost mesajul pe care Sorin Cârţu i l-a transmis lui Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat uluitor un penalty în derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-2. Preşedintele oltenilor susţine că a mers in vestiarul trupei lui Eugen Neagoe, şi a purtat o scurtă discuţie cu vârful echipei, care a fost vizibil supărat după finalul meciului.

Andrei Ivan a ratat un penalty pentru Universitatea Craiova, în derby-ul cu FCSB. La scorul de 1-0 pentru roş-albaştrii, atacantul a avut şansa de a egala şi de a relansa, totodată, partida, însă execuţia sa de la punctul cu var a fost una lamentabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârţu nu l-a criticat pe Andrei Ivan, după ratarea cu FCSB. Preşedintele oltenilor susţine că şi alţi jucători, „mult mai mari”, au avut ratări de la punctul cu var, în meciuri mult mai tensionate. Cu toate acestea, Cârţu a mărturisit că duelul cu roş-albaştrii era extrem de important pentru Universitatea Craiova, care avea ca obiectiv clasarea pe un loc de podium.

Am vorbit puțin în vestiar cu Ivan. Se întâmplă, au ratat penalty fotbaliști mari, în momente mult mai tensionate, mai importante decât a fost această partidă. Sigur, era o partidă foarte importantă pentru starea noastră de spirit, pentru tot ce urma, pentru strategia următoare. Nu e Ivan primul care ratează. Au fost fotbaliști mult mai tari decât el care au ratat penalty-uri”, a declarat Sorin Cârţu.

Sorin Cârţu a spus că înfrângerea cu FCSB a fost nemeritată

Oficialul din Bănie a mai punctat că înfrângerea suferită de trupa lui Eugen Neagoe este una nemeritată, fiind de părere că FCSB a ajuns o singură dată în careul oltenilor, în prima repriză, atunci când de altfel a şi deschis scorul, prin Andrea Compagno.

Este o înfrângere nemeritată, la cum s-au desfășurat ostilitățile în teren. Am intrat în dezavantaj la pauză, după ce adversarul a ajuns o dată în careu, la acel corner.

Meciurile de tipul ăsta se pierd la niște detalii. Din păcate, în această seară nu am stat atât de bine. Am avut și ghinion mare. În loc de 1-1, s-a făcut 2-0. Absolut totul a fost în favoarea lor.

Din păcate, așa cum a fost acum 40 de ani, când am avut semifinala cu Benfica, s-a terminat tot cu o supărare, la fel de mare. Aș vrea să mulțumesc pentru atenția care ni se dă, pentru Craiova Maxima. Am primit dragostea pe care o primeam și acum 40 de ani. Mulțumim pentru tot ce ni s-a oferit în seara asta!

Nu este totul pierdut, sunt șanse mici la cupele europene, dar echipa nu are voie să cedeze. Mai sunt patru meciuri, echipa e capabilă și să facă lucruri extraordinare.

Reclamă

Cine din clubul nostru nu își dorește campionatul? Echipă, patron, toată lumea își dorește campionatul și întotdeauna pornim în campania anului respectiv cu gândul ăsta. Să oferi toate condițiile, dar este și reacția adversarului. Cum a fost și astă seară, te lovești și de ceva care e greu de antrenat și de prevăzut: norocul, șansa”, a declarat Sorin Cârţu, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și