Închide meniul

Andrei Ivan, pe lista unui club din Anglia! Atacantul ar putea pleca de la Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 13:04

Reclamă
Andrei Ivan, pe lista unui club din Anglia! Atacantul ar putea pleca de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Foto: Hepta

Andrei Ivan este pe lista unui club din Anglia. Presa britanică a făcut anunţul, notând faptul că atacantul celor de la Universitatea Craiova ar putea fi o soluţie pentru cei de la Millwall, formaţie din Championship.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan evoluează la Universitatea Craiova din vara lui 2019, atunci când era cumpărat de clubul oltean de la Krasnodar, formaţie pentru care a evoluat jumătate de sezon.

Andrei Ivan, pe lista unui club din Anglia

Presa din Anglia a anunţat faptul că Andrei Ivan a fost pus pe lista de transferuri de către oficialii de la Millwall. Pe lângă acesta, şi Yakou Meite, de la Reading, cât şi Josh Ginnely, de la Hearts, se află în vizorul oficialilor englezi.

„Andrei Ivan reprezintă o o opţiune pentru banda stângă a atacului, una demnă de luat în considerare. Şi-a petrecut aproape întreaga carieră în România, dar după un alt sezon impresionant, poate că a venit timpul să se facă pasul”, notează englezii de la the72.co.uk.

Pentru Ivan, nu ar fi prima experinţă în afară ţării. Atacantul de 26 de ani a jucat şi la Rapid Viena, precum şi la Krasnodar, timp de un sezon, mai exact între 2018 şi 2019, atunci când a revenit la Universitatea Craiova.

Reclamă

În sezonul trecut, Andrei Ivan a fost titular de bază la Universitatea Craiova. Acesta a bifat 42 de meciuri pentru clubul oltean, reuşind să marcheze 17 goluri, şi să ofere patru assist-uri.

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Ivan

Mihai Stoica a fost impresionat de Andrei Ivan. Oficialul de la FCSB spune că atacantul Universităţii Craiova, în momentul în care a jucat vârf, este jucătorul care a pus cele mai mari probleme apărării de la FCSB.

Mihai Stoica e de părere că Andrei Ivan ar trebui să fie folosit ca vârf împins, şi nu aripă stânga.

Reclamă 4 / 0/3

„Poate că sunt subiectiv, pentru că fac referire la meciurile pe care le-am avut noi cu Craiova. Când a jucat vârf, ne-a pus cele mai mari probleme. Ne-a rupt în două”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gică Craioveanu, despre neconvocarea lui Andrei Ivan

Gică Craioveanu a vorbit despre neconvocarea lui Andrei Ivan la naţională. Actualul director de imagine de la Universitatea Craiova nu îşi explică cum atacantul de 26 de ani lipseşte din lotul pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia.

Întrebat despre neconvocarea lui Andrei Ivan, Gică Craioveanu a declarat că nu îşi explică absenţa atacantului de 26 de ani din lotul naţionalei:

„Are ceva Edi cu el, altfel nu-mi explic. Din ce am citit l-a deranjat atitudinea lui. Dar, totuși. Ivan e un jucător polivalent, poate juca mai multe posturi și e capabil să decidă un meci, cum s-a întâmplat în Giulești, la 3-2 cu Rapid. În Liga 1 a fost cel mai bun atacant român, alături de Mailat, a dat 14 goluri. Ori eu știu că la națională trebuiesc convocați cei mai în formă jucători”, a declarat Gică Craioveanu pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și