Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Ivan: „Ne-a rupt în două! Ne-a pus cele mai mari probleme!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 20:19

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de Andrei Ivan: „Ne-a rupt în două! Ne-a pus cele mai mari probleme!

Mihai Stoica știe cine a greșit în Supercupa României

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a fost impresionat de Andrei Ivan. Oficialul de la FCSB spune că atacantul Universităţii Craiova, în momentul în care a jucat vârf, este jucătorul care a pus cele mai mari probleme apărării de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a marcat de numai puţin de 14 ori pentru Universitatea Craiova în sezonul trecut. Mihai Stoica e de părere că Andrei Ivan ar trebui să fie folosit ca vârf împins, şi nu aripă stânga.

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Ivan

Poate că sunt subiectiv, pentru că fac referire la meciurile pe care le-am avut noi cu Craiova. Când a jucat vârf, ne-a pus cele mai mari probleme. Ne-a rupt în două”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica pariază pe Alexandru Băluţă, fiind convins că mijlocaşul va avea evoluţii extrem de bune la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Băluţă este jucătorul de care echipa lui Gigi Becali avea nevoie.

Mihai Stoica a dezvăluit că Alexandru Băluţă a fost întotdeauna un jucător pe placul lui. MM a dezvăluit că a purtat o discuţie cu mijlocaşul, acesta dezvăluindu-i faptul că antrenamentele de la FCSB sunt mult mai intense decât cele din Ungaria, de la Akademia Puskas.

Reclamă

De asemenea, managerul general de la FCSB a mai declarat că Băluţă poate evolua în centrul liniei mediane a roş-albaştrilor, fiind un jucător care se aseamănă cu Darius Olaru.

„Băluță e foarte bun. Pot să bag mâna în foc pentru el. L-am văzut antrenându-se. A spus că ritmul de la antrenamentele noastre e mult superior celui din Ungaria.

E jucătorul de care aveam nevoie. Când se pierde mingea, e mereu în sprint. E foarte bun jucător, mi-a plăcut tot timpul. Am văzut de la început că nu e un fotbalist de bandă și mi se pare că poate juca în centru, așa cum am văzut și la Darius Olaru”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Damjan Djokovic a semnat cu FCSB

Gigi Becali a oferit prima reacție, după ce Damjan Djokovic a semnat cu FCSB. Fostul mijlocaș de la CFR Cluj s-a înțeles cu vicecampioana României și a semnat un contract din postura de jucător liber de contract.

Patronul celor de la FCSB a rezolvat al treilea transfer al acestei veri. Până în momentul de față vicecampioana l-a prezentat oficial pe Alexandru Băluță și a bătut palma cu fundașul sud-african Siyabonga Ngezana.

„Gata! Am semnat cu Djokovic. M-am înțeles cu băiatul și totul este rezolvat și parafat. Eu v-am spus că îmi fac echipa puternică. Să ii spuneți și lui Sumi că am semnat cu el.  Glumesc! Șumi e prietenul meu, dar eu eram convins că o să rezolv transferul lui Djokovic, deși Sumi nu era convins că o să vină la noi”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Mijlocașul a mai jucat în Liga 1 în perioadele 2013-2014 și 2017-2021. În ambele intervale acesta a fost legitimat la CFR Cluj. În cinci ani petrecuți alături de clubul din Gruia, croatul a câștigat 4 titluri de campion și o Supercupă a României.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și