Închide meniul

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Probleme uriaşe pentru Eugen Neagoe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2023, 17:57

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Probleme uriaşe pentru Eugen Neagoe

Sorin Cârţu, mesaj tranşant pentru Andrei Ivan

Andrei Ivan, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Golgheterul oltenilor are probleme medicale şi este pe punctul de a rata meciul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova este obligată să câştige în faţa roş-albaştrilor pentru a continua să spere la titlu. Eugen Neagoe ar putea fi nevoit să se descurce fără golgheterul echipei. A primit o lovitură importantă la ultimul antrenament.

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Potrivit prosport.ro, Andrei Ivan s-a accidentat şi a părăsit antrenamentul care a avut loc cu două zile înaintea confruntării cu FCSB. Staff-ul medical urmează să stabilească, în următoarele ore, dacă există vreo şansă ca atacantul de 26 de ani să fie recuperat în timp record.

Ivan va fi suspus unui control medical şi aşteaptă verdictul. 10 goluri şi 2 pase decisive a reuşit starul oltenilor în această ediţie de campionat. În toate competiţiile are 13 goluri şi 4 assist-uri în 38 de partide.

Au fost momente speciale în ultima săptămână pentru Andrei Ivan. Acesta şi-a botezat fetiţa şi a petrecut alături de mai mulţi coechipieri. Printre invitaţi au fost şi membri din staff-ul tehnic al echipei. Naşi de botez au fost Bogdan şi Alina Vătăjelu.

Reclamă

Vor avea două zile libere, cu toate că în seara asta vom petrece împreună. Duminică e botezul fetei lui Andrei Ivan şi vom sărbători împreună.

După cele două zile libere vom pregăti meciul cu FCSB. Este un meci foarte-foarte greu. Nu vreau să pierdem. Sper ca stadionul să fie plin, 30.000 de oameni. Cu siguranţă vor fi„, a declarat Eugen Neagoe după victoria cu Sepsi, de etapa trecută.

Universitatea Craiova poate reveni pe podiumul Ligii 1 dacă o va învinge pe FCSB. Oltenii au cu două puncte mai puţin decât viitoarea adversară. Şapte puncte în despart de liderul Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe

Atacantul oltenilor susţine că Neagoe i-a oferit mai multă încredere, motiv pentru care a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, în 2023. De asemenea, Ivan a mai transmis faptul că se simte împlinit şi pe plan personal, după ce a devenit tată.

Suntem o echipă bună în primul rând, cred că ne‑am maturizat mult în ultima vreme ca grup şi asta se vede mai ales pe stadionul propriu, unde abordăm cu mai multă încredere şi mai multă răbdare meciurile. Ştim ce avem de făcut şi, evident, e mereu un mare plus că suporterii ne împing de obicei de la spate.

Mă simt foarte bine de la venirea lui Mister. Mi‑a dat multă încredere în mine şi m‑a făcut să mă simt mai încrezător şi mai determinat pe teren. Familia mea mă ajută şi ea mult. Viaţa mi s‑a schimbat în bine în general de când m‑am căsătorit şi mai ales de când a venit pe lume fetiţa noastră, de care sunt foarte mândru”, a declarat Andrei Ivan, luna trecută.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și