Închide meniul

Eugen Neagoe, entuziasmat după victoria cu Sepsi: „Îi felicit pe băieţi, vor avea două zile libere. Petrecem la botezul fetei lui Andrei Ivan”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2023, 23:00

Eugen Neagoe, entuziasmat după victoria cu Sepsi: Îi felicit pe băieţi, vor avea două zile libere. Petrecem la botezul fetei lui Andrei Ivan”

Eugen Neagoe, entuziasmat după victoria cu Sepsi

Eugen Neagoe, bucurându-se pentru o victorie / Hepta

Eugen Neagoe s-a arătat entuziasmat după victoria cu Sepsi. Antrenorul Universităţii Craiova şi-a felicitat băieţii. Totodată, i-a anunţat pe aceştia că vor avea două zile libere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins în deplasare pe Sepsi, cu 2-1. Timp de 30 de minute, elevii lui Neagoe au evoluat în 10 oameni.

Eugen Neagoe, entuziasmat după victoria cu Sepsi

Alexandru Creţu a deschis scorul, dar ulterior a fost eliminat. La declaraţiile de după partidă, Eugen Neagoe nu s-a referit la eliminare.

Este o victorie meritată. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o. Băieţii au interpretat perfect jocul. În prima repriză le-am zis să nu riscăm foarte mult. În repriza a doua am presat.

Totdeauna am spus că avem jucători valoroşi pe bancă. Cei care intră trebuie să o facă foarte bine. Noi nu avem titulari şi rezerve. Mateiu a avut ceva probleme cu spatele. Când am apelat la el a intrat foarte bine.

Reclamă

Sigur, nu aş fi vrut să primim acel gol, era în final, dar nu aş fi vrut.

Încă o dată îi felicit pe băieţi. Le-am mulţumit şi suporterilor noştri, sunt formidabili. Le-am mulţumit şi suporterilor lui Sepsi. Le-am mulţumit pentru aplauze, nu au uitat perioada frumoasă pe care am trăit-o împreună.

Sigur, sunt mulţumit, îi felicit şi pe ei (n.r.: pe Markovic și Roguljic) pentru că au intrat cu o atitudine foarte bună. Am discutat cu ei, ei sunt cei care au marcat şi etapa trecută. Poate meritau să joace de la început. Atunci când au intrat, s-a văzut. Au făcut diferenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că dacă era mai inspirat Markovic, reuşea să mai dea un gol. Cum face el de obicei, a mai încercat un dribling, e un jucător cu o tehnică deosebită.

Vor avea două zile libere, cu toate că în seara asta vom petrece împreună.

Mâine vom face recuperarea şi vor avea liber. Duminică e botezul fetei lui Andrei Ivan şi vom sărbători împreună.

După cele două zile libere vom pregăti meciul cu FCSB. Este un meci foarte-foarte greu. Nu vreau să pierdem.

Sper ca stadionul să fie plin, 30.000 de oameni. Cu siguranţă vor fi”, a declarat Eugen Neagoe după meci pentru digisport.ro.

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2 Elevii lui Eugen Neagoe au câştigat în 10 oameni

Sepsi – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-2. Elevii lui Eugen Neagoe au făcut un pas important către calificarea în cupele europene. Sepsi – Universitatea Craiova s-a disputat în etapa a 5-a a playoff-ului Ligii 1.

Universitatea Craiova a mers la Sfântu Gheorghe după o victorie importantă cu Rapid acasă, cu scorul de 3-1. Elevii lui Neagoe nu au dat impresia că pot scăpa victoria nici în 10 oameni. Sepsi rămâne cu o singură victorie în playoff, 2-0 acasă, cu Rapid.

Reclamă

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 49, prin Alexandru Creţu. Ulterior acesta avea să fie eliminat, în minutul 64.

În 10 oameni elevii lui Eugen Neagoe au reuşit să îşi majoreze avantajul. La doar două minute după eliminarea lui Creţu, Markovic a înscris după ce l-a driblat pe portarul Niczuly.

Cu victoria de astăzi, Universitatea Craiova a ajuns la 35 de puncte. Elevii lui Neagoe s-au distanţat la 7 puncte de Rapid, echipa clasată pe locul 5. Totodată, s-au apropiat la 2 puncte de FCSB, ocupanta locului 3. Etapa viitoare Universitatea Craiova va întâlni FCSB pe teren propriu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și