Închide meniul

Andrei Ivan știe ce echipă este favorită la titlu și a analizat meciul cu FCSB: „E o echipă de bătut!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 19:23

Andrei Ivan știe ce echipă este favorită la titlu și a analizat meciul cu FCSB: E o echipă de bătut!”

Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid

Andrei Ivan, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Andrei Ivan știe ce echipă este favorită la titlu și a analizat meciul cu FCSB. Atacantul celor de la Universitatea Craiova este convins că tot CFR Cluj pleacă cu prima șansă în actualul play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii au câștigat ultimele 5 campionate și încep play-off-ul la egalitate de puncte cu liderul Farul, 32.

Andrei Ivan știe ce echipă este favorită la titlu și a analizat meciul cu FCSB: „E o echipă de bătut!”

Fotbalistul Universității Craiova a declarat că nu se gândește la titlu și vrea să ia lucrurile pas cu pas. Andrei Ivan a vorbit și despre duelul de sâmbătă cu FCSB, echipă pe care o consideră „de bătut”.

„Nu s-a vorbit niciodată de titlu în vestiar, mereu am luat-o pas cu pas. Următorul meci este cel mai important pentru noi şi trebuie să luăm cele trei puncte. Nu ne interesează părerea altora, noi ne vedem de treaba noastră, ne antrenăm şi la finalul sezonului vom vedea pe ce loc vom termina. Nu ştiu a câta şansă avem, dar cred că toate din play-off au şansă la titlu.

Depinde şi cum începem play-off-ul. Trebuie să începem cu o victorie şi să terminăm cât mai sus. Eu cred că prima şansă o au cei de la CFR Cluj, au fost cinci ani campioni. Dar nu trebuie subestimată nicio echipă, şi noi avem o echipă valoroasă, vom vedea la finalul campionatului”, a afirmat Andrei Ivan, joi, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

„Va fi o partidă foarte grea pentru noi. Începe play-off-ul, trebuie să mergem la Bucureşti pregătiţi, pentru că întâlnim un adversar foarte valoros.

Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, pentru că cei de la FCSB sunt în faţa noastră şi trebuie să câştigăm. Normal că FCSB e o echipă de bătut, dacă nu credeam asta nu mai plecam mâine la Bucureşti. Trebuie să fim concentraţi pe teren şi să muncim mult”, a mai spus Ivan.

Neluțu Varga a dezvăluit de ce nu s-a perfectat, până acum, transferul lui Jo, la CFR Cluj: „Eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt!”

Neluțu Varga a dezvăluit de ce nu s-a perfectat, până acum, transferul lui Jo, la CFR Cluj! La finalul sezonului regular din Liga 1, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 63 de puncte obținute, cu o lungime în spatele liderului Farul Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul Jo a evoluat, ultima dată, pentru Al-Jabalain, echipă de care s-a despărțit în luna februarie.

„Hai să nu ne grăbim și să aruncăm cu vorbe, că a picat transferul lui Jo, pentru că eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt. Eu sunt cel care trebuie să mă conving de niște lucruri, că eu plătesc. Iar eu vă spun acum care e adevărul cu acest jucător. Eu nu mai vreau să iau țeapă, așa cum am luat cu Baptista. Știți foarte bine ce am pățit cu ăla și știți cât am plătit unuia care aproape că venise în concediu la Cluj.

Acum, să revenim la problema Jo. El a crezut că vine aici la noi și, pac, semnează contractul pe loc. Stai un pic, că tu ai 35 de ani și eu nu pot să semnez cu tine pe doi ani sau trei fără să mă conving de niște lucruri. Eu am nevoie de tine pe teren imediat, nu peste o lună sau două. I-am dat două săptămâni să treacă de niște teste. Iar dacă le trece, atunci voi lua decizia finală. Însă, el a vrut să pună presiune pe noi și să ne facă să semnăm pe loc.

El ne-a spus că nu e venit în probe și că el nu e amator ca să îl punem noi să facă acele teste. Eu i-am zis să se mai gândească și că are două săptămâni să facă acele teste. Dacă acceptă, atunci e OK. Eu consider că noi suntem în continuare în negocieri cu el. Dar, dacă nu acceptă acele teste, atunci nu facem transferul.

Eu am nevoie pe teren de el acum, nu peste o lună și jumătate. Din câte știu eu, el nu a zis că pleacă din Cluj azi sau mâine. Așteptăm să vedem ce ne mai spune și el. Dar vă repet: nu îl vom semna dacă nu face acele teste”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și