Închide meniul

Jo nu mai semnează cu CFR Cluj: „Nu reprezintă o soluție pentru echipa noastră!”

Cosmin Olteanu Publicat: 15 martie 2023, 18:31

Jo nu mai semnează cu CFR Cluj: Nu reprezintă o soluție pentru echipa noastră!”

Jo nu mai semnează cu CFR Cluj

Jo, în tricoul lui Manchester City / Profimedia

  • Jo nu mai semnează cu CFR Cluj

Jo (35 de ani) nu mai semnează cu CFR Cluj! Cristi Balaj, președintele campioanei României, a vorbit despre motivul pentru care vedeta braziliană nu va mai ajunge la echipa antrenată de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima echipă, pentru care a evoluat Jo, a fost Al-Jabalain, formație de care s-a despărțit în luna februarie.

Jo nu mai semnează cu CFR Cluj

Cristi Balaj susține că, în urma testelor efectuate lui Jo, managementul și staff-ul tehnic de la CFR Cluj a ajuns la concluzia că atacantul brazilian nu poate fi de ajutor pentru formația din „Gruia”.

Reclamă

„Da, e adevărat că Jo nu mai semnează cu CFR Cluj! În urma testelor efectuate, managementul, împreună cu staff-ul tehnic, au ajuns la concluzia că, în acest moment, Jo nu reprezintă o soluție pentru echipa noastră.

Având în vedere calitățile sale, experiența acumulată pe parcursul carierei, dar și calitatea umană, pentru că l-am cunoscut în aceste zile, sunt convins că pe termen lung ar fi fost un plus atât pentru echipa noastră, cât și pentru Liga 1, dar noi avem nevoie de o soluție cât mai rapidă”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Dan Petrescu: „E nepregătit total!”

„A apărut Jo, l-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. Nu a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată, nu s-a semnat nimic.

A făcut o vizită medicală, eu zic că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi. Nu aș vrea să vină să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină puțin pregătit. El e nepregătit total.

Din punctul ăsta de vedere, aș vrea să iau o decizie împreună cu clubul după meciul de mâine. Trebuie să facem o evaluare corectă. Vedem după meciul cu U Cluj”, a declarat Dan Petrescu, despre brazilianul Jo.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a anunţat singura echipă pentru care Dan Petrescu e dispus să plece de la CFR Cluj

Vărul lui Gigi Becali spune că Dan Petrecu nu poate refuza Chelsea, echipă la care a făcut istorie.

„Am fost la Cluj la meci. Aseară a fost o atmosferă incendiară la stadion şi cred că şi publicul Universităţii s-a comportat excelent. A fost un spectacol foarte frumos. Generozitatea clubului CFR Cluj, care în loc să ofere 5% din bilete, a acceptat mult mai mult. Asta e civilizaţie.

CFR Cluj a fost peste Universitatea. Cred că «U» are mult de muncă să scape şi la anul să facă o echipă de play-off. Am mâncat cu Dan Petrescu târziu după meci, mi-a spus că nu se poate aşa ceva, să fie înjurat pe propriul stadion. 

Clujul este în ADN-ul lui Dan Petrescu. El pleacă de la Cluj doar dacă îl caută Chelsea. Şi-a găsit oraşul lui, echipa lui. Conducătorii, domnul Neluţu Varga îl iubesc, mai ales dacă va câştiga şi în acest sezon campionatul. 

Va fi greu pentru că are patru combatante. El speră că va câştiga. Ştiţi cum e? Nu se ştie niciodată, dar se simte bine la Cluj. Are un contract bun pentru nivelul României, are rezultate, se simte bine, ce să mai?”, a spus Giovanni Becali, pentru sursa mai sus citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”