Închide meniul

Andrei Miron, așteptat la fosta sa echipă din Liga 1: „Am ținut mult la el!”. Patronul a făcut marele anunț

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 14:50

Andrei Miron, așteptat la fosta sa echipă din Liga 1: „Am ținut mult la el!. Patronul a făcut marele anunț

Andrei Miron ar putea reveni la FC Botoșani

Andrei Miron, într-un meci dintre FCSB și FC Botoșani / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Andrei Miron este așteptat la FC Botoșani, fosta sa echipă din Liga 1. Fundașul de 28 de ani s-a despărțit ieri de Hapoel Haifa, din Israel, iar acum își caută o nouă echipă. Valeriu Iftime, patronul lui Botoșani, a dezvăluit că ia în calcul să-l aducă înapoi în Moldova pe jucătorul cedat în 2020 la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Miron și-a încheiat repede aventura din Israel. Fundașul român a bifat numai 5 meciuri pentru Hapoel Haifa.

Andrei Miron, așteptat la FC Botoșani, fosta sa echipă din Liga 1

Miron și-a reziliat contractul cu Hapoel la numai 3 luni după ce a plecat de la FCSB. Fundașul de 28 de ani a invocat motive personale și s-a întors în țară. Potrivit presei din Israel, Andrei Miron a vrut să fie în România, alături de soția sa care se pregătește de naștere.

Acum, stoperul român își caută un nou angajament în România. Iar Valeriu Iftime ar fi dispus să-l primească înapoi la FC Botoșani.

Iftime a explicat că mai întâi trebuie să discute cu antrenorul Mihai Teja, ținând cont că la Botoșani va mai veni un fundaș central: Kassim M’Dahoma (26 de ani), care ultima oară a jucat în Liga a 2-a din Franța.

Reclamă

„Știți foarte bine că eu am ținut mult la Miron, iar el a fost și căpitanul echipei noastre. Pentru noi el a fost unul dintre cei mai buni fundași centrali pe care i-am avut. Nu aș spune nu unei posibile reveniri a lui Miron la Botoșani, dar trebuie în primul rând să discut și cu Mihai Teja. Nouă ne mai vine cât de curând și un alt fundaș central, cel care a jucat în Liga 2 din Franța.

Este firesc să discut acum și cu Mihai să vedem ceea ce își dorește și el. Oricum dușul ăsta rece pe care l-am primit în partida cu Sepsi m-a făcut să stau așa un pic mai retras câteva zile de fotbal. Nu mi-a căzut deloc bine acea înfrângere usturătoare cu Sepsi, dar trebuie să strângem cu toți rândurile deoarece viața merge înainte”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu Hapoel Haifa, la doar 3 luni după ce a plecat de la FCSB

Hapoel Haifa a anunţat că s-a ajuns la o înţelegere cu Andrei Miron, pentru a i se rezilia înţelegerea de comun acord. Fundaşul român avea contract cu formaţia din Israel penru încă două sezone, până în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Miron s-a despărţit de FCSB în vara trecută, după două sezoane petrecute în tricoul roş-albastru. În locul său, Gigi Becali a transferat trei fundaşi centrali: Joyskim Dawa, Joonas Tamm, şi Rachid Bouhenna, ultimul fiind exclus din lot după ce a intrat în dizgraţiile patronului.

Andrei Miron a jucat la FC Botoșani în perioada 2015-2020. Fundașul a fost transferat la FCSB în 2020, liber de contract. Tot gratis a și plecat de la clubul lui Gigi Becali în această vară, cu destinația Israel.

700.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și