Închide meniul

Andrei Miron revine în ţară, la doar câteva luni după ce a plecat de la FCSB. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu Hapoel Haifa

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 17:00 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 14:48

Andrei Miron revine în ţară, la doar câteva luni după ce a plecat de la FCSB. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu Hapoel Haifa

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu Hapoel Haifa, la doar câteva luni după ce a plecat de la FCSB

Andrei Miron, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Andrei Miron, fostul jucător de la FCSB, şi-a reziliat contractul cu Hapoel Haifa, la doar câteva luni după ce a fost prezentat. Clubul din Israel a anunţat că fundaşul va reveni în ţară, invocând motive personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Miron a fost integralist în primele cinci runde din campionat în acest sezon, pentru Hapoel Haifa. Fundaşul a fost scos ulterior din lot, după ce trupa din Israel a transferat un alt fundaş.

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu Hapoel Haifa, la doar câteva luni după ce a plecat de la FCSB

Clubul Hapoel Haifa a anunţat că s-a ajuns la o înţelegere cu Andrei Miron, pentru a i se rezilia înţelegerea de comun acord. Fundaşul român avea contract cu formaţia din Israel penru încă două sezone, până în 2024.

Andrei Miron a solicitat să revine în ţară, pentru a fi alături de soţia sa, care este aproape de a naşte, anunţă presa din Israel.

Andrei Miron s-a despărţit de FCSB în vara trecută, după două sezoane petrecute în tricoul roş-albastru. În locul său, Gigi Becali a transferat trei fundaşi centrali: Joyskim Dawa, Joonas Tamm, şi Rachid Bouhenna, ultimul fiind exclus din lot după ce a intrat în dizgraţiile patronului.

Reclamă

Mihai Stoica, anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB. Cotat la 250.000 de euro, mijlocaşul de 22 de ani a avut prestaţii excelente la revelaţia FC Hermannstadt.

Managerul general de la FCSB a explicat că nu se pune problema ca fotbalistul din Ghana să ajungă la FCSB.

„A zis clar Gigi că nici nu ştie despre cine e vorba. Chiar m-a întrebat, că toată lumea zice asta, este o invenţie. Nu este dorit Baba Alhassan de FCSB. Dacă probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan, e normal să arunce pe piaţă chestia asta că-l vrea Gigi că atunci poate îl vrea Craiova, CFR-ul, cine plăteşte, că în rest nu ştiu cine plăteşte în România sume pentru transferul unui jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se pune problema, noi avem un sistem clar. Nu-i un jucător rău, are trei duble, ştim foarte bine cine este. L-am urmărit şi anul trecut în Liga 2, juca chiar puţin mai în spate, nu juca aşa avansat. E un jucător interesant, face în ianuarie 23 de ani, dar noi avem acolo… ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă? Edjouma mai greu, că Edjouma e puţin mai închizător decât Baba Alhassan. Nu ne interesează.

Eu nu am adus niciodată un jucător străin toată viaţa mea aici înafară de unul, doi pe care îi cunoşteam personal. Nu am vrut să-mi asum responsabilitatea. Asta-i meseria mea. De ce să aduc eu străini pe care nu-i cunosc, că a jucat atât, că a făcut, a dres, ce să fac? Si dacă nu joacă la Gigi, ce să fac după aia? Îmi rămâne şi problema că Gigi îl dă afară şi atunci ce-mi trebuie mie probleme?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu Hapoel Haifa
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 19:10 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Nu mai marcase din august 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 Vezi toate știrile
Citește și