Închide meniul

Andrei Miron a rupt tăcerea după despărţirea de FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali: „Am fost puţin supărat pentru că această plecare a venit aşa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 18:13

Andrei Miron a rupt tăcerea după despărţirea de FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali: „Am fost puţin supărat pentru că această plecare a venit aşa!

Andrei Miron, prima reacţie după despărţirea de FCSB

Andrei Miron, în cadrul unui interviu / Antena Sport

Andrei Miron a rupt tăcerea după despărţirea de FCSB. Fundaşul de 28 de ani a plecat de la vicecampioana României la finalul ultimului sezon. Miron mai avea contract încă o jumătate de an cu FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Miron și-a reziliat contractul cu FCSB și și-a găsit repede echipă. Jucătorul de 28 de ani a semnat cu Hapoel Haifa un contract valabil pe 8 luni, urmând să câștige 16.000 de euro/lună, anunță sursa citată.

Andrei Miron a rupt tăcerea după despărţirea de FCSB

„Greşim cu toţii, am greşit şi eu. Le doresc multă baftă colegilor şi sper să reuşească anul acesta să câştige campionatul. Eu am aflat că nu mai sunt dorit la echipă, am zis că pentru mine cel mai ok este să ne strângem mâna. Eu nu sunt un tip care să rămân. Dacă nu sunt dorit… imediat cum am semnat rezilierea am fost contactat de cei de la Hapoel Haifa.

Dacă vă uitaţi puţin, am intrat în primul 11 când era o diferenţă de 8 puncte faţă de CFR Cluj. Nu cred că mai credea foarte multă lume în campionat. Doar noi jucătorii. Am ajuns la acel meci cu FC Voluntari şi am primit gol dintr-un ofsaid. Este păcat, dar cred că am făcut un sezon bun.

(n.r. – Cum a fost colaborarea cu Gigi Becali?) Colaborare normală, ca şi o colaborare între jucător şi patron. În afară de momentul în care am semnat contractul nu m-am văzut niciodată cu dânsul.

Reclamă

(Reporter: De câte ori ai vorbit cu Gigi Becali în cei 2 ani petrecuţi la FCSB?) De două sau de trei ori. Nu (n.r. dacă a vorbit la final cu Becali).

(n.r. – Nu ţi s-a parut prea dură declaraţia ca nu te mai vrea la echipa?) Este echipa dânsului. El aduce pe cine vrea, el dă afară pe cine vrea, sunt banii dânsului. Asta a fost decizia, pentru mine nu este niciun fel de problemă. Poate că am fost şi eu puţin supărat pentru că nu mă aşteptam să vină aşa, de o dată, această plecare.

Nu neapărat că nu am mai fost dorit, dar într-un fel mi s-a transmis că nu mi se va mai prelungi contractul şi am înţeles că nu mai sunt dorit. Am vorbit şi cu impresarul meu şi am luat decizia de a îmi rezilia contractul”, a declarat Andrei Miron.

Reclamă 4 / 0/3

Condiţiile în care Gigi Becali va „sparge” banca pentru transferuri la FCSB

Mihai Stoica a anunţat condiţiile în care Gigi Becali va „sparge” banca pentru transferuri la FCSB. Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna, ambii fundaşi, sunt cei doi jucători care au semnat cu vicecampioana în această vară.

Mihai Stoica a transmis că Gigi Becali nu se grăbeşte să facă transferuri pe bandă rulantă. Patronul roş-albaştrilor are de gând să „spargă” banca doar dacă echipa sa se va califica în grupele Conference League sau un jucător va pleca de la club.

„Ne-am oprit cu transferurile. Doar dacă pleacă cineva. Dacă ne calificăm în grupe, da, cine ştie. Ăştia suntem”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și