Închide meniul

Condiţiile în care Gigi Becali va „sparge” banca pentru transferuri la FCSB. Anunţul lui Mihai Stoica

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 17:37

Condiţiile în care Gigi Becali va „sparge banca pentru transferuri la FCSB. Anunţul lui Mihai Stoica

Condiţiile în care Gigi Becali va "sparge" banca pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali rupe un contract, în fața sediului FRF / Hepta

  • Condiţiile în care Gigi Becali va „sparge” banca pentru transferuri la FCSB
  • Anunţul lui Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor

Mihai Stoica a anunţat condiţiile în care Gigi Becali va „sparge” banca pentru transferuri la FCSB. Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna, ambii fundaşi, sunt cei doi jucători care au semnat cu vicecampioana în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a transmis că Gigi Becali nu se grăbeşte să facă transferuri pe bandă rulantă. Patronul roş-albaştrilor are de gând să „spargă” banca doar dacă echipa sa se va califica în grupele Conference League sau un jucător va pleca de la club.

Condiţiile în care Gigi Becali va „sparge” banca pentru transferuri la FCSB

„Ne-am oprit cu transferurile. Doar dacă pleacă cineva. Dacă ne calificăm în grupe, da, cine ştie. Ăştia suntem”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

FCSB, fără vedete la primul amical al verii. Din ce motiv au fost învoiți preferații lui Gigi Becali

FCSB va disputa primul amical al verii fără cei mai importanți jucători din lot. Vedetele au primit învoire de la Gigi Becali. Anunțul a fost făcut de managerul general Mihai Stoica.

Reclamă

Lotul lui FCSB s-a reunit pe 14 iunie, dar unii jucători au s-au prezentat încă sub comanda lui Toni Petrea. Este vorba despre cei care au fost convocați în lotul echipei naționale pentru partidele din Liga Națiunilor.

Inițial, jucătorii care au fost națională ar fi trebuit să se prezinte la baza FCSB pe 24 iunie, dar vacanța lor s-a prelungit cu încă două zile.

„Tănase, care trebuia să vină luni la pregătire, a venit de două zile, chiar de trei. Problema era că jucătorii de la echipa națională au terminat pe 14 iunie, nu puteai să nu-i lași în vacanță. Am avut intenția să-i lăsăm 10 zile.

Reclamă 4 / 0/3

După aia, având în vedere că au prins weekend-ul ăsta, i-am lăsat 12 zile. De luni vin toți la vizita medicală. Dar încă nu vor juca în primul meci, sub nicio formă. Sigur vor merge la Chișinău”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Florin Tănase, Octavian Popescu, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu sunt jucătorii de la FCSB care au fost pe lista celor convocati de Edi Iordănescu la echipa națională.

Dintre toți, Olaru a fost folosit cel mai mult, 146 de minute. Florin Tănase a jucat 126 de minute, în timp ce Octavian Popescu a prins doar 104 minute.

Programul lui FCSB în această vară

14 iunie: reunirea lotului
27 iunie: se alătură jucătorii convocați la loturile naționale
29 iunie: amical cu FC Sfântu Gheorghe (acasă)
2 iulie: amical cu Zimbru Chișinău (deplasare)
6 iulie: amical cu CS Mioveni (acasă)
9 iulie: amical cu Oțelul (deplasare)

Billel Omrani, transferul verii la FCSB

Billel Omrani (29 ani) poate fi transferul verii la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a anunţat că vicecampioana l-a ofertat pe atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali.

„Omrani e liber, sunt discuții în Turcia și în Orientul Mijlociu, am discutat situația lui. Știu că este printre preferații patronului, oricând l-am dori, doar că pretențiile lui salariale sunt foarte mari, iar noi avem deja un jucător cu salariu foarte mare (n.r. – Florin Tănase), care se justifică.

În rest, salariile noastre se încadrează într-un anumit interval pe care nu-l depășim. La acest capitol suntem ca Bayern, doar că aia câștigă campionatul, noi terminăm pe locul 2. Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum, mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu