Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Miron și-a găsit echipă! Unde va juca fostul jucător de la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 iunie 2022, 7:33

Andrei Miron și-a găsit echipă! Unde va juca fostul jucător de la FCSB

Andrei Miron și-a găsit echipă!

Andrei Miron, la finalul unui meci al celor de la FCSB / Hepta

Andrei Miron și-a găsit echipă după ce a plecat de la FCSB! Fundașul central nu a stat prea mult timp pe drumuri și a ales să meargă în Israel. Din informațiile AS.ro, Miron a semnat cu Hapoel Haifa!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miron mai avea contract încă o jumătate de an cu FCSB, da Gigi Becali i-a transmis să plece de acum. Cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar Miron va evolua din sezonul următor pentru „rechinii” din Israel. La Hapoel Haifa a jucat, în trecut, și Gabriel Tamaș.

Andrei Miron și-a găsit echipă

În vârstă de 28 de ani, Miron a ajuns la FCSB la începutul lui 2020. Acesta este cotat la 1.100.000 de euro.

În cele 23 de meciuri jucate pentru FCSB în ultimul sezon, în toate competiţiile, Andrei Miron a dat un gol şi o pasă de gol. Miron a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Cristian Costin, cel care a marcat golul care a trimis titlul în Gruia.

Andrei Miron a plecat de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB. Managerul general al FCSB a anunțat şi două reveniri la echipă. Este vorba de Haruţ, dar şi de Nedelcu.

Reclamă

„Acum foarte puțin timp, a semnat Miron rezilierea contractului. De ce? Ca să dau eu exclusivități acum. Termina contractul în decembrie și Gigi nu a vrut să îi prelungească deloc contractul.

Vine Haruț, vine Nedelcu, există o discuție cu Nedelcu, mă voi întâlni cu el sămbătă să punem lucrurile la punct. Dacă rămâne la noi, va fi clar fundaș central. Postul lui e închizător, doar că noi îi avem pe Edjouma, Șut, Simion și Perianu. Singurul care poate juca și fundaș central e Nedelcu”, a spus și MM Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali, fără transferuri de răsunet în această vară

Gigi Becali este hotărât să nu investească niciun ban în următoarea perioadă de transferuri. Patronul vicecampioanei vrea să obţină profit, însă fără să mai facă mutări de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu aduc pe nimeni. Ce să fac? Eu nu v-am spus că nu putem să luăm? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla, că mai dau banii mei la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da. Eu sunt omul care nu concepe că toată lumea câștigă bani și numai unul, prostul, Becali, pierde bani. Fiecare câștigă, toată lumea, o mie, două, trei, doar eu pierd.

Chiar dacă investițiile vor fi minime, Gigi Becali consideră că asta nu înseamnă neapărat că următorul an este unul pierdut pentru FCSB. Este Dan Petrescu antrenor serios? Ce datorii are? A câștigat cinci ani campionatul și are datorii de 30 de milioane. Eu am demonstrat că se poate, cu tăieri de bani când îs probleme și vânzări. Așa am demonstrat eu și o să demonstrez, dar nu mai zic, o să fac”, a transmis Gigi Becali, luna trecută.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și