Închide meniul
NEWS ALERT

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB: „Gigi nu a vrut să îi prelungească deloc contractul!” Mihai Stoica a anunţat două reveniri la echipă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2022, 22:04

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB: „Gigi nu a vrut să îi prelungească deloc contractul! Mihai Stoica a anunţat două reveniri la echipă

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB

Hepta

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB! Anunţul a fost făcut de managerul FCSB, Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB. Managerul general al FCSB a anunţat şi două reveniri la echipă. Este vorba de Haruţ, dar şi de Nedelcu.

Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB

Acum foarte puțin timp, a semnat Miron rezilierea contractului. De ce? Ca să dau eu exclusivități acum. Termina contractul în decembrie și Gigi nu a vrut să îi prelungească deloc contractul.

Vine Haruț, vine Nedelcu, există o discuție cu Nedelcu, mă voi întâlni cu el sămbătă să punem lucrurile la punct. Dacă rămâne la noi, va fi clar fundaș central. Postul lui e închizător, doar că noi îi avem pe Edjouma, Șut, Simion și Perianu. Singurul care poate juca și fundaș central e Nedelcu”, a spus și MM Stoica la orangesport.ro.

În cele 23 de meciuri jucate pentru FCSB în ultimul sezon, în toate competiţiile, Andrei Miron a dat un gol şi o pasă de gol. Miron a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Cristian Costin, cel care a marcat golul care a trimis titlul în Gruia.

Reclamă

Andrei Miron nu duce lipsă de oferte. Fundaşul renegat de patronul FCSB din cauza greşelilor făcute sezonul trecut ar avea oferte din Polonia şi Ungaria, scrie fanatik.ro. Cele mai mari şanse le au cei de la Kisvarda, acolo unde a ajuns şi fostul portar al celor de la CFR Cluj, Otto Hindrich.

Gigi Becali i-a transmis lui Andrei Miron să plece de la FCSB

După ce FCSB a pierdut titlul în faţa celor de la CFR Cluj, Gigi Becali i-a transmis lui Andrei Miron să plece de la echipă.

„Da, e adevărat, i-am spus lui Miron să-și caute echipă, la revedere! Nu mai aduc pe nimeni. Ce să fac? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla din trecut care dădea bani la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da!

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu găsesc, atunci ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central și cu asta basta! Se bucură CFR? Să fie sănătoși! Toată lumea câștigă bani, numai unul, prostul de Becali, să piardă. Nu a venit niciun jucător până acum la noi”, spunea Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali este hotărât să nu investească niciun ban în următoarea perioadă de transferuri. Patronul vicecampioanei vrea să obţină profit, însă fără să mai facă mutări de milioane de euro.

”Nu aduc pe nimeni. Ce să fac? Eu nu v-am spus că nu putem să luăm? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla, că mai dau banii mei la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da. Eu sunt omul care nu concepe că toată lumea câștigă bani și numai unul, prostul, Becali, pierde bani. Fiecare câștigă, toată lumea, o mie, două, trei, doar eu pierd.

Chiar dacă investițiile vor fi minime, Gigi Becali consideră că asta nu înseamnă neapărat că următorul an este unul pierdut pentru FCSB. Este Dan Petrescu antrenor serios? Ce datorii are? A câștigat cinci ani campionatul și are datorii de 30 de milioane. Eu am demonstrat că se poate, cu tăieri de bani când îs probleme și vânzări. Așa am demonstrat eu și o să demonstrez, dar nu mai zic, o să fac”, a mai transmis Gigi Becali.

Recomandări
  • Andrei Miron şi-a reziliat contractul cu FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și