Închide meniul

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2024, 8:42

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuricu porţile închise din cauza incidentelor de la meciul cu UTA. Administratorul special al dinamoviştilor a spus că se va apela la o firmă specializată pentru a depista materialele pirotehnice pentru ca ultraşii să nu le mai introducă pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu a spus că cei care vor fi prinşi cu materiale pirotehnice vor fi daţi pe mâna Jandarmeriei.

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise

„Ne gândim să lucrăm cu o firmă specializată, ca la aeroport, pentru a depista materialele pirotehnice. Este o aparatură specială, destul de costisitoare. Când se va depista, persoana respectivă, care are materiale pirotehnice, va fi înmânată Jandarmeriei. Este un echipament care se poziționează oriunde. Este scump”, a spus Andrei Nicolescu pentru digisport.ro.

Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”

S-a aflat stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea uriașă primită, de a disputa patru meciuri fără spectatori. Inițial s-a vehiculat faptul că trupa din Ștefan cel Mare se va muta la Târgoviște. Ei bine, „câinii” vor rămâne pe arena Arcul de Triumf.

Dinamo a primit interdicția de a disputa patru meciuri cu spectatori, ca urmare a incidentelor de la meciul cu UTA. „Câinii” au primit și o amendă de 100.000 de lei.

Reclamă

Conform prosport.ro, Dinamo va continua să-și dispute partidele pe arena Arcul de Triumf. Primul meci pe care îl va disputa acolo, după sancțiunea primită, este cel cu Petrolul, care se va disputa pe 1 aprilie.

Administratorul arenei Arcul de Triumf a anunțat că îi va ajuta pe „câini”, dezvăluind că fiul său este un mare fan al echipei din Ștefan cel Mare.

„Copilul meu a început să plângă când a aflat că nu poate să meargă la meci! El este un mare dinamovist! Îi ajutăm cu orice au nevoie pe cei de la Dinamo, la facem orice facilitate ca să rămână pe Arcul de Triumf. Deocamdată, cert este că doar meciul cu Petrolul, din următoarea etapă, se va juca aici.

Reclamă 4 / 0/3

Este nedrept ce s-a întâmplat! Nu e posibil ca toți suporterii să sufere pentru un procent de 1%”, a declarat Radu Popa, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și