Închide meniul

Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 15:42

Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: Îi ajutăm cu orice!”

Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea uriașă primită, de a disputa patru meciuri fără spectatori. După ce inițial s-a vehiculat faptul că trupa din Ștefan cel Mare se va muta la Târgoviște, „câinii” vor rămâne pe arena Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a primit interdicția de a disputa patru meciuri cu spectatori, ca urmare a incidentelor de la meciul cu UTA. „Câinii” au primit și o amendă de 100.000 de lei.

Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită

Conform prosport.ro, Dinamo va continua să-și dispute partidele pe arena Arcul de Triumf. Primul meci pe care îl va disputa acolo, după sancțiunea primită, este cel cu Petrolul, care se va disputa pe 1 aprilie.

Administratorul arenei Arcul de Triumf a anunțat că îi va ajuta pe „câini”, dezvăluind că fiul său este un mare fan al echipei din Ștefan cel Mare.

„Copilul meu a început să plângă când a aflat că nu poate să meargă la meci! El este un mare dinamovist! Îi ajutăm cu orice au nevoie pe cei de la Dinamo, la facem orice facilitate ca să rămână pe Arcul de Triumf. Deocamdată, cert este că doar meciul cu Petrolul, din următoarea etapă, se va juca aici.

Reclamă

Este nedrept ce s-a întâmplat! Nu e posibil ca toți suporterii să sufere pentru un procent de 1%”, a declarat Radu Popa, conform sursei citate mai sus.

„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo

Ionuț Lupescu a oferit o reacție categorică, după pedeapsa uriașă primită de Dinamo, de a juca patru meciuri acasă fără spectatori. Fostul internațional consideră că trupa din Ștefan cel Mare nu ar fi meritat o astfel de sancțiune.

Au luat o decizie proastă (n.r. – 4 etape). O spune unul care a fost 5 ani în Comitetul de Disciplină UEFA. Sunt de acord că trebuie toleranță 0 pentru asemenea acte, dar când mai sunt 4 etape din play-out, toată lumea în România ar trebui să încerce să aducă mai mulți spectatori pe stadioane.

Reclamă 4 / 0/3

Cluburile vor să facă bani din orice și cred că se puteau găsi și alte soluții, închizi numai o parte din peluză, interzici accesul oaspeților la meciurile din deplasare. Se pot găsi alte pedepse pentru a nu influența un play-out, e vorba de 4 meciuri.Ori s-au grăbit, ori nu i-a interesat, ori n-au judecat așa cum au trebuit. Trebuie să iei și aceste aspecte în considerare când iei o decizie, mai ales pe final de campionat. Puteau să judece în spiritul fotbalului”, a declarat Ionuț Lupescu, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și