Închide meniul

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB! Ce regret are administratorul special al „câinilor”

Alex Masgras Publicat: 22 august 2024, 12:12

Reclamă
Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB! Ce regret are administratorul special al „câinilor

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo - FCSB! Ce regret are administratorul special al "câinilor"

Andrei Nicolesuc, înaintea unui meci / Profimedia

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB. Partida este programată în etapa a 13-a, adică în a doua jumătate a lunii octombrie. Asta înseamnă că echipa din Ştefan cel Mare va putea să organizeze partida pe Arena Naţională, stadion care este indisponibil în acest moment pentru meciuri de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, administratorul special al „câinilor” regretă că duelul de sâmbătă seară cu Universitatea Craiova nu se va juca pe cel mai mare stadion al ţării.

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB! Ce regret are administratorul special al „câinilor”

Partida contra liderului din Liga 1 se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, iar Nicolescu este convins că şi acest meci ar fi atras un număr mare de spectatori, dacă Arena Naţională ar fi fost disponibilă. Cu toate acestea, administratorul special al „câinilor” i-a asigurat pe fani că echipa plănuieşte să joace mai multe meciuri pe cel mai mare stadion al ţării în acest sezon:

„Cred că meciul cu Universitatea Craiova merita o audiență mai mare, dar asta e situația când pe Arena Națională cântă cineva. Probabil ar fi fost mult mai frumos dacă jucam pe un stadion mai mare. Cred că 25.000 de oameni ar fi venit, e interes destul de mare și de la Craiova, care e cea mai în formă echipă. Asta e, jucăm pe Arcul de Triumf.

Primul meci de pe Arena Națională va fi cel cu FCSB, din octombrie. Ne dorim să jucăm mai multe meciuri acolo. Vom vedea cum evoluează gazonul și cum vor fi evenimentele pe arenă”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid!

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid! Patronul de la FCU Craiova nu s-a abținut și le-a transmis un mesaj „câinilor”.

După meci, Adrian Mititelu i-a lăudat pe elevii lui Zeljko Kopic, printr-un mesaj postat pe contul de Facebook al echipei din Ștefan cel Mare. Acesta a transmis faptul că Dinamo este, în acest sezon, o echipă „de play-off”.

„Dinamo are un joc foarte consistent, pare o echipă bine organizată și joacă un fotbal ofensiv plăcut. Anul acesta, este o echipă de play-off”, a scris patronul de la FCU Craiova.

Reclamă

Fanii lui Dinamo nu au mai ținut cont de nicio rivalitate și, la rândul lor, i-au transmis o serie de mesaje lui Adrian Mititelu:

„Respectele mele, mult succes la echipă, sper ca la anul să ne duelăm iar în Liga 1”; „Doamne ajută să reveniți înapoi în Liga 1!”; „Mulțumim pentru aprecieri! Mai rar ca un patron de fotbal să laude jocul unei echipe rivale! Multă baftă și vouă în cursa de promovare!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fanii lui Dinamo.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:58

Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă a semnat, la 39 de ani. Unde va evolua fostul campion de la FCSB

14:46

Corvinul Huneodara a reacţionat după decizia Comitetului Executiv al FRF: „Este o mare nedreptate”. Obiectivele anunţate

14:22

CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

13:45

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”

13:37

Explicaţiile FRF după ce Corvinul Hunedoara a pierdut dreptul de promovare în Liga 1! Ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv

13:18

Corvinul Hunedoara nu are drept de promovare! Decizia luată de Comitetul Executiv al FRF

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și