Închide meniul

Andrei Nicolescu, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Vă garantez asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 19:21

Reclamă
Andrei Nicolescu, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Vă garantez asta!

Andrei Nicolescu, mesaj războinic înainte de Dinamo - FCSB

Captură AntenaSport

Andrei Nicolescu a avut un mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB. Administratorul special de la Dinamo a spus că echipa lui Ovidiu Burcă poate produce marea surpriză în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, oficialul dinamoviştilor a făcut apel la fani să vină în număr cât mai mare la stadion. Nicolescu a fost pe stadion la România – Elveţia 1-0 şi a rămas uimit de atmosferă.

Andrei Nicolescu, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB

Sper să arătam altă faţă ca până acum ca şi echipă. Mi-a plăcut enrgia din stadion, am văzut un stadion plin. Sper ca şi duminică să fie stadionul plin. Cu sigurnaţă va fi un derby şi în teren pentru că suntem pregătiţi pentru acest derby.

Pe hârtie diferenţa pare mare, dar vă garantez că în teren vom fi pregătiţi pentru acest derby. Noi vorbim de fiecarea dat şi ne dorim ca fiecare meci să îl abordăm la victorie. După ultimele rezultate, lumea nu ne mai crede„, a spus Andrei Nicolaescu.

Fanii iau cu asalt tribunele Arenei Naţionale la Dinamo – FCSB

Fanii iau cu asalt tribunele Arenei Naţionale la meciul Dinamo – FCSB, din etapa a 17-a a Ligii 1, care va fi duminică, pe 26 noiembrie, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. S-a vândut deja un număr important de bilete pentru duelul de pe cel mai mare stadion din România.

Reclamă

Oficialii lui Dinamo au venit cu un anunţ pentru ultraşii care îşi doresc să urmărească, de pe Arena Naţională, marele meci. S-au pus în vânzare şi tichetele pentru inelul 2.

Câinilor, inelul 2 este acum DESCHIS și bilete suplimentare la Tribuna 1 și în Peluza ”Cătălin Hîldan” sunt disponibile în aceste zone.  Vă așteptăm pe Arena Națională!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dinamo Bucureşti.

Preţul biletelor pentru derby-ul Dinamo – FCSB:

Reclamă 4 / 0/3
  • Peluza 1 PCH (inel 1 şi 2): 25 RON
  • Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
  • Tribuna 1 (inel 2): 40 RON
  • VIP II: 80 RON
  • VIP I: 120 RON

Dinamo are 10 meciuri la rând fără victorie în Liga 1. „Câinii” sunt pe penultimul loc, cu 10 puncte. În schimb, FCSB este lider, cu 34 de puncte.

Câte bilete vor primi fanii FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustaţă a făcut anunţul şi a dezvăluit că în urma discuţiilor cu dinamoviştii, fanii roş-albaştrilor vor avea la dispoziţie o peluză întreagă pe Arena Naţională.

Mustaţă a mai declarat că a ajuns la o înţelegere cu fanii „câinilor”, pentru care roş-albaştrii să primească întreaga peluză de pe Arena Naţională. Acesta s-a declarat convins de faptul că suporterii rivali se vor ţine de cuvânt.

Cu Dinamo trebuie să ne mobilizăm să vină lumea la meci. Jucăm cu ei pe Arena Națională. Eu acum trebuie să încerc să aduc suporterii alături de echipă. Eu cred că oamenii au înțeles acum despre ce este vorba și o să uităm ce s-a întâmplat.

Noi am avut un protocol cu suporterii de la Dinamo. Am discutat la momentul respectiv și a rămas că ne vor da peluza și acum o să vedem. Peluza are vreo 13 mii de locuri. Ținând cont și de sectoarele tampon cred că sunt vreo 10 mii.

Sper ca băieții de la Dinamo să respecte ceea ce am vorbit noi. Dar din ce știu eu și ce am vorbit cu ei respectă oamenii acest lucru. Încerc să aduc suporterii înapoi și să fie alături de noi, de Peluza Nord. Să vină le meciul cu Dinamo, pentru că este un derby istoric și trebuie să fim alături de echipă”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și