Închide meniul

Câte bilete vor primi fanii FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă: „Trebuie să fim alături de echipă!”

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 17:02

Reclamă
Câte bilete vor primi fanii FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă: „Trebuie să fim alături de echipă!

Câte bilete vor primi fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Dinamo! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă

Fanii FCSB-ului, în frunte cu Gheorghe Mustaţă/ Profimedia

S-a aflat câte bilete vor primi fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Dinamo. Gheorghe Mustaţă a făcut anunţul şi a dezvăluit că în urma discuţiilor cu dinamoviştii, fanii roş-albaştrilor vor avea la dispoziţie o peluză întreagă pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30. „Câinii” au pus deja în vânzare biletele pentru derby-ul de pe Arena Naţională, derby care va fi în format live text, pe AS.ro.

Câte bilete vor primi fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustaţă sună adunarea înaintea derby-ului cu Dinamo şi anunţă că în jur de 10.000 de bilete vor primi fanii FCSB-ului. Liderul galeriei roş-albaştrilor a declarat că încearcă să aducă cât mai mulţi fani pe Arena Naţională, pentru a încuraja echipa în derby-ul cu marea rivală.

Mustaţă a mai declarat că a ajuns la o înţelegere cu fanii „câinilor”, pentru care roş-albaştrii să primească întreaga peluză de pe Arena Naţională. Acesta s-a declarat convins de faptul că suporterii rivali se vor ţine de cuvânt.

„Cu Dinamo trebuie să ne mobilizăm să vină lumea la meci. Jucăm cu ei pe Arena Națională. Eu acum trebuie să încerc să aduc suporterii alături de echipă. Eu cred că oamenii au înțeles acum despre ce este vorba și o să uităm ce s-a întâmplat.

Reclamă

Noi am avut un protocol cu suporterii de la Dinamo. Am discutat la momentul respectiv și a rămas că ne vor da peluza și acum o să vedem. Peluza are vreo 13 mii de locuri. Ținând cont și de sectoarele tampon cred că sunt vreo 10 mii.

Sper ca băieții de la Dinamo să respecte ceea ce am vorbit noi. Dar din ce știu eu și ce am vorbit cu ei respectă oamenii acest lucru. Încerc să aduc suporterii înapoi și să fie alături de noi, de Peluza Nord. Să vină le meciul cu Dinamo, pentru că este un derby istoric și trebuie să fim alături de echipă”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo – FCSB

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. Fanii îşi pot achiziţiona deja tichete pentru duelul „de foc” de pe Arena Naţională, duel programat pe 26 noiembrie, de la oa 20:30.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai ieftin bilet pentru derby-ul dintre Dinamo şi FCSB costă 25 de lei, în zona peluzelor. Pentru un bilet la Tribuna a 2-a, fanii vor plăti 35 de lei.

„Câinii dau piept cu rivalii într-un meci programat duminică, 26 noiembrie, de la 20.30, pe ARENA NAȚIONALĂ.

Tarifele biletelor:

PCH: 25 RON
Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:
• 23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)
• 26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 18.30. Vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute pentru a evita situațiile neplăcute„, au anunţat „câinii”, printr-un comunicat emis pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și