Închide meniul
VIDEO

Andrei Nicolescu, prima reacție după imaginile virale de la Cluj. Ce a spus despre fotografiile cu trofeele rivalei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 23:03

Andrei Nicolescu, prima reacție după imaginile virale de la Cluj. Ce a spus despre fotografiile cu trofeele rivalei

Andrei Nicolescu, prima reacție după imaginile virale de la Cluj

Conducerea lui Dinamo și-a făcut poze cu trofeele câștigate de CFR Cluj / Antena Sport

Andrei Nicolescu a oferit prima reacție după imaginile virale de la Cluj. Oficialul echipei din Ștefan cel Mare a venit cu o serie de explicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de meciul cu CFR Cluj, Andrei Nicolescu i-a făcut o poză lui Eugen Voicu la vitrina de trofee a formației din Gruia. Imaginile s-au viralizat rapid, iar administratorul special al „câinilor” a vorbit despre moment.

Andrei Nicolescu, prima reacție după imaginile virale de la Cluj

Oficialul echipei din Ștefan cel Mare a spus că Eugen Voicu a dorit să se fotografieze alături de Cupa României, pe care era scris și numele echipei pe care o reprezintă, Dinamo București.

Totodată, Andrei Nicolescu a fost revoltat și a spus că fotografia respectivă nu reprezintă niciun lucru extraordinar.

„Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu Cupa României, pe care scria Dinamo București. Ce să fie incredibil? Nu știu cum le vedeți dumneavoastră.

Reclamă

Nu ne-am făcut poză, i-am făcut o fotografie domnului Voicu. Dacă credeți că este ceva extraordinar.. Îmi pare rău”, a spus Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Imaginile cu cei doi, de la vitrina echipei din Gruia, au fost prezentate de Antena Sport. În videoclipul respectiv, este redat momentul în care Eugen Voicu, administratorul de la Red&White îl roagă pe Nicolescu să îl fotografieze cu trofeele rivalei.

Conducerea lui Dinamo și-a făcut poze cu trofeele câștigate de CFR Cluj

Conducerea lui Dinamo și-a făcut poze cu trofeele câștigate de CFR Cluj. Au fost imagini cu adevărat uluitoare, înainte de meciul direct.

Reclamă 4 / 0/3

Partida din Liga 1, dintre CFR Cluj și Dinamo s-a jucat în Gruia, iar oficialii din conducerea „câinilor” au profitat de acest lucru și au admirat vitrina cu trofeele cuceirte de ardeleni.

Totuși, aceștia au decis să imortalizeze momentul. Eugen Voicu, acționarul de la Red&White investment, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o fotografie la vitrina de trofee a rivalilor.

Cei doi oficiali s-au amuzat în momentul în care au văzut că pe un trofeu al clujenilor, (Cupa României) era inscripționat și numele echipei lor, Dinamo. De altfel, pe cupă sunt inscripționate numele tuturor câștigătoarelor.

Imaginile cu cei doi conducători vin într-un moment delicat pentru Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare este departe de anii săi de glorie, atunci când reușea să cucerească trofee și să își bucure fanii, la fiecare meci. De asemenea, atât Voicu cât și Nicolescu au fost contestați de suporteri, având în vedere situația de la echipă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și