Închide meniul
Video

Conducerea lui Dinamo și-a făcut poze cu trofeele câștigate de CFR Cluj! Imagini fabuloase din Gruia

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 19:43 / Actualizat: 23 februarie 2024, 23:20

Eugen Voicu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce s-a fotografiat, de fapt, cu trofeele lui CFR Cluj

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, la vitrina de trofee a celor de la CFR Cluj / Antena Sport

Conducerea lui Dinamo și-a făcut poze cu trofeele câștigate de CFR Cluj. Au fost imagini cu adevărat uluitoare, înainte de meciul direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din Liga 1, dintre CFR Cluj și Dinamo se joacă în Gruia, iar oficialii din conducerea „câinilor” au profitat de acest lucru și au admirat vitrina cu trofeele cuceirte de ardeleni.

Conducerea lui Dinamo și-a făcut poze cu trofeele câștigate de CFR Cluj

Totuși, aceștia au decis să imortalizeze momentul. Eugen Voicu, acționarul de la Red&White investment, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o fotografie la vitrina de trofee a rivalilor.

Cei doi oficiali s-au amuzat în momentul în care au văzut că pe un trofeu al clujenilor, (Cupa României) era inscripționat și numele echipei lor, Dinamo. De altfel, pe cupă sunt inscripționate numele tuturor câștigătoarelor.

Imaginile cu cei doi conducători vin într-un moment delicat pentru Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare este departe de anii săi de glorie, atunci când reușea să cucerească trofee și să își bucure fanii, la fiecare meci. De asemenea, atât Voicu cât și Nicolescu au fost contestați de suporteri, având în vedere situația de la echipă.

Cum arată echipele de start în CFR Cluj – Dinamo:

Reclamă

CFR Cluj (4-3-3): R. Sava – Cr. Manea, Boben, Ajeti, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Abeid, M. Ilie, Aussi, Filip, Fica, Avounou, Serebe, Michael

Dinamo (3-4-3): Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Ilic, Abdallah, Goncalo

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Railean, Began, Selmani, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, Al. Irimia, N. Roșu, Costin

Fanii lui Dinamo, show total înaintea meciului cu CFR Cluj

Fanii lui Dinamo au făcut show total, înaintea meciului cu CFR Cluj. Suporterii au venit în faţa hotelului la care sunt cazaţi „câinii”, au aprins torţe şi au cântat, totul pentru ca jucătorii lui Zeljko Kopic să producă surpriza şi să-l învingă pe Adrian Mutu.

Dinamo traversează o perioadă bună, după ce a obţinut două victorii consecutive. „Câinii” au scăpat de ultimul loc şi se vor duela cu CFR Cluj, în această rundă.

Cu o seară înaintea duelului cu CFR Cluj, aproximativ 100 de fani ai lui Dinamo s-au adunat în faţa hotelului la care sunt cazaţi „câinii”. Aceştia au creat o atmosferă incendiară, după ce au aprins torţe şi fumigene, şi au cântat mai multe cântece de galerie.

Jucătorii lui Zeljko Kopic nu au rămas indiferenţi, şi au coborât din camerele lor de hotel pentru a lua parte la show-ul oferit de fanii. Aceştia au stat pe vorbă cu suporterii, după ce pe parcursul zilei au luat parte şi la o sesiune de autografe.

Dinamo se va bucura de susţinerea fanilor şi în timpul meciului cu CFR Cluj. Clujenii le-au pus la dispoziţie „câinilor” 900 de bilete în peluză, iar toate acestea au fost vândute pentru duelul „de foc” cu formaţia lui Adrian Mutu. De asemenea, suporterii din peluza Cătălin Hîldan au anunţat că fanii lui Dinamo vor putea cumpăra bilete şi în sectoarele complementare peluzei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și