Închide meniul

Andrei Pițian acuză arbitrajul după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Au mai avut 3-4 penalty-uri!”. Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit: „Un eșec dureros”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 martie 2023, 23:12

Andrei Pițian acuză arbitrajul după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Au mai avut 3-4 penalty-uri!. Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit: „Un eșec dureros

U Cluj, învinsă categoric de CFR Cluj

U Cluj, învinsă categoric de CFR Cluj / Hepta

Andrei Pițian acuză arbitrajul după CFR Cluj – U Cluj 4-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a fost învinsă categoric de campioana României, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 1. Jucătorii lui CFR Cluj au dat recital de goluri în derby-ul Clujului. Trupa din Gruia a beneficiat și de 3 penalty-uri din partea arbitrului central Marcel Bîrsan. Doar două au fost transformate de CFR, prin Rangelo Janga și Cristi Manea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangelo Janga (25′), Ermal Krasniqi (32′), Cristi Manea (42′) și Daniel Bîrligea (90+4) au marcat golurile lui CFR Cluj în duelul cu U Cluj.

Andrei Pițian acuză arbitrajul după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Au mai avut 3-4 penalty-uri!”

CFR a primit 3 lovituri de la 11 metri în meciul din Gruia, după 3 hențuri comise în careu de cei de la „U”. Daniel Ispas, Martin Remacle și Andrei Pițian au atins mingea cu mâna, iar centralul Marcel Bîrsan a arătat punctul cu VAR.

La ultimele două penalty-uri, Bîrsan a fost chemat de Istvan Kovacs, prezent în camera VAR, la monitorul de la marginea terenului, pentru a verifica fazele.

Andrei Pițian, cel care a comis al 3-lea penalty, a fost extrem de furios la finalul meciului. Fundașul lui U Cluj a transmis, ironic, că echipa lui Dan Petrescu trebuia să mai primească 3-4 lovituri de la 11 metri.

Reclamă

„A fost o diferență foarte mare față între ultimele noastre 3 jocuri și ce s-a întâmplat în această seară. Analiza o vom face în bucătăria noastră și sperăm ca până în etapa următoare să rezolvăm problemele. A fost o seară de uitat. Obiectivul nostru e clar în play-out, să evităm retrogradarea fără emoții.

A mai avut CFR vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut camera VAR. Mă mir că n-a dat henț și la portar. CFR a mai avut și în tur vreo 4 penalty-uri. E frustrant. Dă-ne și nouă ce e al nostru. Nu vorbesc de meciul ăsta. Dar or mai fi avut vreo 3-4 penalty-uri”, a declarat Andrei Pițian, după CFR – U Cluj, potrivit digisport.ro.

Andrei Miron, sincer după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Diferența a fost mare, meritau victoria”

La rândul său, Andrei Miron a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea umilitoare din Gruia. Spre deosebire de Pițian, fostul fundaș de la FCSB n-a vrut să comenteze deciziile de arbitraj. Miron a recunoscut că CFR a dominat-o clar pe U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie felicitată echipa gazdă, în această seară au jucat mai bine decât noi. N-are rost să vorbim de penalty-uri, de arbitri, diferența a fost mare și meritau victoria. În afară de meciul cu Craiova ne dominasem toți adversarii.

Am pregătit un joc ca al lor, să dăm mingea direct pe atacanți… nu ne-a ieșit, probabil ei și-au dorit mai mult victoria. Urmează un nou campionat, vom avea 9 finale. Cred că doar prima echipă din play-out nu va avea probleme. În rest nu există echipă care să fie salvată deja de la retrogradare”, a spus Andrei Miron, după derby-ul din Gruia.

Ioan Ovidiu Sabău, prima reacție după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „E un eșec usturător, dureros!”

Ioan Ovidiu Sabău se aștepta să vadă un joc mai bun al echipei sale. Antrenorul lui U Cluj își dorește ca jucătorii săi să treacă repede peste înfrângerea în fața CFR-ului și să se concentreze pe meciurile din play-out.

U Cluj va începe play-out-ul de pe locul 4, cu 17 puncte. De celalată parte, CFR Cluj va intra în play-off cu același număr de puncte (32) ca liderul Farul Constanța.

„Cu o echipă bună ca CFR trebuie să joci foarte bine, fără greșeli. Le-am dat posibilitatea să vină cu mingi în careu. S-au dat și acele penalty-uri destul de ușor și e greu să revii. Azi n-a mers aproape nimic, chiar dacă ne-am pregătit foarte bine.

Încă nu suntem pregătiți să ducem atâtea meciuri la un nivel bun. A fost o relaxare. Aveam încredere că după 3 victorii la rând vom arăta bine, cu multă încredere. Dar CFR a fost mult mai în formă decât noi.

Cu CFR n-ai voie (n.r. – să faci henț). Noi am început destul de bine meciul, a venit acea centrare în care fundașul putea interpreta altfel faza. Sigur, ar fi foarte multe lucruri de spus. Pe noi ce ne interesează e că am terminat pe locul 9, începe un alt campionat.

Reclamă

Jucătorii se vor reface din punct de vedere fizic și mental. E un eșec usturător, dureros, dar asta e viața. Mergem mai departe. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul cu acești jucători în care în multe meciuri au arătat foarte bine. Nu pot fi supărat pe ei. Mergem înainte”, a declarat și Ioan Ovidiu Sabău.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și