Închide meniul

VAR-ul i-a jucat feste arbitrului Marcel Bîrsan, la CFR Cluj – U Cluj!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 22:10

VAR-ul i-a jucat feste arbitrului Marcel Bîrsan, la CFR Cluj – U Cluj!

VAR-ul i-a jucat feste arbitrului Marcel Bîrsan, la CFR Cluj - U Cluj

CFR Cluj - U Cluj / orangesport.ro

VAR-ul i-a jucat feste arbitrului Marcel Bîrsan, la CFR Cluj – U Cluj! „Centralul” partidei a revăzut reluările preț de câteva secunde, la faza în urma căreia CFR Cluj a primit o lovitură de pedeapsă și a dus scorul la 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul de 3-0 a fost marcat de Cristi Manea, din penalty.

VAR-ul i-a jucat feste arbitrului Marcel Bîrsan, la CFR Cluj – U Cluj

În finalul primei reprize a partidei din „Gruia”, VAR-ul i-a jucat feste arbitrului Marcel Bîrsan. „Centralul” s-a dus la monitorul VAR, pentru a revedea o fază din careul oaspeților, însă reluările au rulat preț de câteva secunde, pe ecran.

Marcel Bîrsan nu a mai așteptat remedierea problemei și a decis să acorde penalty pentru campioana României.

„Centralul” partidei a întâmpinat aceleași probleme și la faza în urma căreia CFR Cluj a primit al treilea penalty.

Reclamă

Echipele de start de la CFR Cluj – U Cluj:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Muhar, Boateng, Krasniqi – Janga, Petrila
Rezerve: Sava – Braun, Peteleu, Țîru, Hoban, Cvek, Fica, Bîrligea, Yeboah
Antrenor: Dan Petrescu

U Cluj: Gorcea – Pițian, A. Miron, D. Ispas – Martic, Remacle, Bic, Pires, Oancea – Thiam, I. Stoica
Rezerve: P. Iliev – Ad. Bălan, Fl. Ilie, Goranov, I. Filip, Tescan, Al. Bota, Haită, L. Fulop
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Ovidiu Sabău: „E un meci cu o încărcătură mai specială!”

„E un meci cu o încărcătură mai specială. Sunt aceste ambiții mai deosebite. Ca și joc, întâlnim o echipă cu multă experiență care a jucat în cupele europene și de ani buni domină campionatul. Noi suntem într-un moment destul de bun și ca formă, și ca entuziasm după ce am reușit în ultimele jocuri. Sper să fie un meci spectaculos.

Dan Petrescu este un fost coleg și antrenor pe care îl apreciez foarte mult și își dorește ca prin acest meci să continue lupta pentru câștigarea campionatului. Eu am alt obiectiv, trebuie să salvez echipa de la retrogradare. Ambii ne dorim să câștigăm, avem diferite obiective.

Sper ca și în tribune să fie spectacol și fiecare să-și susțină echipa favorită, iar Clujul trebuie să rămână un oraș în care să te simți în siguranță și respectat și cred că așa va fi până la urmă”, a declarat Ioan OVidiu Sabău, antrenorul celor de la U Cluj, în cadrul coferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

„E incredibil ce a reușit. Au opt meciuri, au patru victorii, o singură înfrângere. În ultimele cinci partide au trei victorii și două egaluri, exact ca noi. Au un parcurs de echipă campioană. A schimbat total fața, a dominat categoric liderul, pe Farul, iar scorul putea fi mult mai mare. Joacă două sau chiar trei sisteme de joc, nu știu cum a reușit, dar face o treabă extraordinară”, a spus și Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și