Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Prepeliță a dat cărțile pe față! Ce a spus despre „ordinele” lui Gigi Becali pentru antrenorii de la FCSB: „E un obiectiv comun!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 11:06

Andrei Prepeliță a dat cărțile pe față! Ce a spus despre „ordinele lui Gigi Becali pentru antrenorii de la FCSB: „E un obiectiv comun!

Sputnik / Vladimir Pesnya via Hepta

Andrei Prepeliță, în timpul unui interviu / Hepta

Andrei Prepeliță a dat cărțile pe față. Antrenorul de 36 de ani se află pe lista lui Gigi Becali pentru banca FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Prepeliță și-a exprimat părerea în legătură cu „ordinele” pe care finanțatorul roș-albaștrilor a recunoscut că le transmite antrenorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prepeliță a fost întrebat despre strategia unor patroni din Liga 1, care s-au obișnuit să se implice excesiv în alcătuirea echipei.

Andrei Prepeliță a dat cărțile pe față! Ce a spus despre „ordinele” lui Gigi Becali de la FCSB

De-a lungul timpului, Gigi Becali a recunoscut în repetate rânduri că s-a implicat atât în alcătuirea primului „11”, cât și al efectuării schimbărilor de la pauză.

Aflat pe lista scurtă a posibililor antrenori de la FCSB, Andrei Prepeliță a fost întrebat despre tehnica abordată de unii conducători din fotbalul românesc.

„(N.r. – Despre ordinele patronilor din Liga 1) Din fericire, eu am gestionat totul la Pitești, ceea ce a ținut de partea de antrenor. Desigur, am avut dialog cu conducerea, cu toată lumea, m-am consultat de multe ori cu Jean (n.r. – Jean Vlădoiu, managerul sportiv de la FC Argeș), cu care am o relație foarte bună.

Reclamă

N-am fost pus în ipostaza asta. Dar cred că, despre cine vorbești tu, e vorba de dialog și nu s-au schimbat lucrurile în ultimul an sau în ultimii 2 ani, 3 ani sau ultimii 10. Au existat aceste lucruri, dar antrenorul prin abilitatea lui, a știut să facă lucrurile să fie în regulă și a avut rezultate.

Și au avut rezultate echipele. Tu, ca antrenor, trebuie să aduci argumente, pro sau contra. Obiectivul final e ca echipa să meargă bine. E un obiectiv comun, și al antrenorului și al patronului”, a declarat Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Prepeliță, anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB!

Andrei Prepeliță a făcut un anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB. Antrenorul de 36 de ani a dezvăluit că se află în așteptarea unei noi oferte, după despărțirea de FC Argeș. Prepeliță spune că, momentan, n-a fost contactat de Gigi Becali pentru o viitore experiență pe banca vicecampioanei României.

Andrei Prepeliță a anunțat că încă nu a fost contactat de FCSB, deși Gigi Becali a precizat că se gândește să-l aducă la cârma roș-albaștrilor. Triplul campion al României cu FCSB, ca jucător, a lăsat de înțeles că așteaptă să primească o nouă oportunitate de a antrena în Liga 1.

Prepeliță a fost întrebat și despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf, celălalt favorit să preia FCSB după despărțirea de Nicolae Dică.

„Am văzut și eu declarația domnului Becali, dar mai mult de atât nu am discutat cu nimeni. Doar ce a apărut în presă. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult, pentru că nu am discutat nimeni și nu cred că e corect.

Andrei Prepeliță, întrebat despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf

Nici vorbă, nu mă autopropun acolo, cine mă cunoaște și îmi știe caracterul știe că nu voi face niciodată așa ceva. Ei momentan au un antrenor interimar, pe Pinti (n.r. – Mihai Pintilii), care mi-e prieten și fost coleg. Au avut o prestație foarte bună cu Rapid și mai departe ei trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea.

(N.r. – Tu și Laurențiu Reghecamf, pe lista scurtă de la FCSB) Nu pot să comentez speculațiile presei. Deocamdată, ce pot să spun concret e că nu am avut vreo discuție cu Gigi Becali, nici cu MM. Vom vedea ce va fi. Eu sunt antrenor liber la momentul ăsta, am încetat contractul cu FC Argeș, și e prima mea perioadă în care aștept.

Am avut continuitate în acești doi ani, acum a venit acest moment. Doi ani buni în care am acumulat foarte multă experiență și vom vedea ce va fi în viitor”, a spus Andrei Prepeliță, în exclusivitate la AS.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Prepeliță a dat cărțile pe față
  • Ce a spus despre „ordinele” lui Gigi Becali pentru antrenorii de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și