Închide meniul

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Oficialii nou promovatei au făcut anunțul: „Mulțumim!”

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 20:38

Reclamă
Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Oficialii nou promovatei au făcut anunțul: „Mulțumim!

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău!

Hepta

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Tehnicianul care i-a adus pe buzoieni în Liga 1 a rezistat doar 8 etape pe banca formației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Gloria se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 5 puncte după primele 8 etape. Oficialii echipei din Buzău au fost foarte nemulțumiți de prestația echipei și au ales să renunțe la serviciile lui Prepeliță.

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău!

„Mulţumim, Andrei Prepeliţă. Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale.

Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în Liga 1, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, au transmis reprezentanții clubului.

Andrei Prepeliță a fost instalat pe banca echipei pe data de 20 iunie a anului trecut și a reușit să promoveze în Liga 1 după un singur sezon.

Reclamă
Reclamă

Prepeliță a fost al 2-lea antrenor care a rămas fără echipă în decursul zilei de miercuri, 4 septembrie. Primul a fost Tony Da Silva, care a demisionat de la Poli Iași.

Poli Iași a rămas fără antrenor

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi. Antrenorul în vârstă de 43 de ani şi-a anunţat decizia chiar în vestiar, după un antrenament.

Preşedintele de la Poli Iaşi i-a acordat în continuare încredere lui Tony da Silva, însă tehnicianul a luat decizia de a se despărţi de formaţia din Copou.

Reclamă

Eşecul usturător suferit în duelul cu Hermannstadt l-a determinat pe Tony da Silva să ia decizia de a pleca de la Poli Iaşi. Sibienii i-au învins pe moldoveni cu scorul categoric de 6-2, în ultima etapă.

După partida respectivă, Cornel Şfaiţer i-a acordat în continuare credit lui Tony da Silva, însă tehnicianul a luat în cele din urmă decizia de a pleca de pe banca moldovenilor.

Fostul fundaş nu s-a răzgândit, în ciuda faptului că se bucura de sprijinul conducerii, şi i-a anunţat pe jucători astăzi de faptul că va pleca de pe banca echipei. Până la numirea unui nou antrenor, Poli Iaşi va fi pregătită de secunzii lui Tony da Silva.

Tony da Silva a preluat-o pe Poli Iaşi la sfârşitul lunii martie, după plecarea lui Leo Grozavu. Tehnicianul portughez i-a salvat pe moldoveni de la retrogradare, în stagiunea precedentă.

În acest sezon, Poli Iaşi, cu Tony da Silva pe bancă, a obţinut şapte puncte din cele opt partide disputate. Moldovenii au înregistrat două înfrângeri la rând, cu Hermannstadt şi Rapid, în ultimele două etape.

Poli Iaşi a confirmat despărţirea de Tony da Silva:

„Mulțumim, Tony da Silva!

Contractul dintre antrenorul principal Tony da Silva și clubul nostru s-a încheiat, la solicitarea tehnicianului”, este o parte a comunicatului publicat de formația din Copou.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:23

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

22:17

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Anunţ de ultim moment: „Am vorbit cu Mititelu! Avem 7 soluţii acum!”

21:49

„Noi am făcut primii oferta!” Victor Angelescu, reacţie fermă după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea

21:31

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! S-a înțeles cu Adrian Mititelu! Toate detaliile mutării

21:10

Eduard Novak, semnal de alarmă după proba de contratimp, de la Jocurile Paralimpice: „Nicio șansă în fața celor cu 2 picioare!”

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și