Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă colosală! Dezvăluirea făcută de antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB: „Erau bani foarte buni!”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 11:43

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă colosală! Dezvăluirea făcută de antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB: „Erau bani foarte buni!

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă

Andrei Prepeliță, luat în calcul de Gigi Becali pentru banca FCSB-ului / Hepta

  • Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă colosală
  • Dezvăluirea făcută de antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă colosală, la scurt timp după despărțirea de FC Argeș. Antrenorul de 36 de ani, luat în calcul de Gigi Becali pentru banca FCSB-ului, a dezvăluit că a primit oportunitatea să antreneze în zona arabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prepeliță a refuzat marți oferta venită din liga a 2-a din zona arabă, chiar dacă, spune el, condițiile financiare erau foarte bune acolo.

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă colosală! Dezvăluirea făcută de antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Rămas fără angajament după prima sa experiență în antrenorat, la FC Argeș, Andrei Prepeliță își dorește să meargă la o echipă unde să acumuleze experiență. Din acest obiectiv, tehnicianul de 36 de ani a fost dispus să renunțe la un salariu răsunător.

Reclamă

Prepeliță a avut o discuție decisivă cu impresarul său, în urma căreia a decis să aștepte o altă ofertă. Fostul antrenor de la FC Argeș ia în calcul să meargă la o altă echipă din Liga 1. În ultimele zile, atât FCSB, cât și FC U Craiova 1948, și-au exprimat interesul în serviciile sale.

„Și ieri am fost sunat de cineva cu o astfel de propunere, din zona arabă. Nu o recalculez. Era o discuție cu o echipă din Liga a 2-a arabă, dar banii erau foarte buni. Chiar l-am întrebat pe agent: ‘Crezi că asta o opțiune pentru mine ca să mă dezvolt ca antrenor?’. Și el a spus ‘Nu, doar din punct de vedere financiar’. Și am zis ok, mă gândesc la 37 de ani la aspectul ăsta sau mă gândesc să cresc și să devin un antrenor bun? Și după aceea, pe parcurs, cu siguranță vor apărea alte posibilități.

Reclamă

E foarte importantă a doua experiență. Prima cred că e bună, per total, ca medie de puncte. Iar acum, e importantă a doua echipă unde merg. Trebuie să confirm și să am rezultate bune. (N.r. – Te gândești la o echipă tot din Liga 1, de play-off?) Depinde, important e ca în momentul în care ai oferta, să fie analizată. Nu știi ce îți oferă viața și fotbalul”, a spus Andrei Prepeliță, la AS.ro LIVE.

Andrei Prepeliță, anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB!

Andrei Prepeliță a făcut un anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB. Antrenorul de 36 de ani a dezvăluit că se află în așteptarea unei noi oferte, după despărțirea de FC Argeș. Prepeliță spune că, momentan, n-a fost contactat de Gigi Becali pentru o viitore experiență pe banca vicecampioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Prepeliță a anunțat că încă nu a fost contactat de FCSB, deși Gigi Becali a precizat că se gândește să-l aducă la cârma roș-albaștrilor. Triplul campion al României cu FCSB, ca jucător, a lăsat de înțeles că așteaptă să primească o nouă oportunitate de a antrena în Liga 1.

Prepeliță a fost întrebat și despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf, celălalt favorit să preia FCSB după despărțirea de Nicolae Dică.

„Am văzut și eu declarația domnului Becali, dar mai mult de atât nu am discutat cu nimeni. Doar ce a apărut în presă. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult, pentru că nu am discutat nimeni și nu cred că e corect.

Nici vorbă, nu mă autopropun acolo, cine mă cunoaște și îmi știe caracterul știe că nu voi face niciodată așa ceva. Ei momentan au un antrenor interimar, pe Pinti (n.r. – Mihai Pintilii), care mi-e prieten și fost coleg. Au avut o prestație foarte bună cu Rapid și mai departe ei trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea.

(N.r. – Tu și Laurențiu Reghecamf, pe lista scurtă de la FCSB) Nu pot să comentez speculațiile presei. Deocamdată, ce pot să spun concret e că nu am avut vreo discuție cu Gigi Becali, nici cu MM. Vom vedea ce va fi. Eu sunt antrenor liber la momentul ăsta, am încetat contractul cu FC Argeș, și e prima mea perioadă în care aștept.

Am avut continuitate în acești doi ani, acum a venit acest moment. Doi ani buni în care am acumulat foarte multă experiență și vom vedea ce va fi în viitor”, a declarat Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat