Închide meniul

Andrei Prepeliţă, în depresie după Rapid – FC Argeş 2-1: „Puteam să scoatem puncte! Nu ne-au surprins cu nimic!”

Reclamă

Publicat: 7 august 2022, 0:21

Andrei Prepeliţă, în depresie după Rapid – FC Argeş 2-1: „Puteam să scoatem puncte! Nu ne-au surprins cu nimic!

Andrei Prepeliță, în depresie după Rapid - FC Argeş 2-1

Sputnik / Vladimir Pesnya via Hepta

Andrei Prepeliţă, în depresie după Rapid – FC Argeş 2-1. Tehnicianul piteştenilor e de părere că echipa sa merita cel puţin un egal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliţă spune că FC Argeş a dominat prima repriză în Giuleşti.

Andrei Prepeliţă, în depresie după Rapid – FC Argeş 2-1

În prima repriză nu ne-au surprins cu nimic. Un gol venit pe neaşteptate. Prima repriză am controlat-o, ne-am creat o ocazie mare. La Sefer nu a ieşit nimeni să blocheze şutul. După ce am primit golul am avut o cădere, nu îmi explic. Păcat pentru că era un meci din care puteam să scoatem punct sau puncte. O să revedem şuturile şi o să le analizăm„, a spus Andrei Prepeliţă la digisport.ro.

„Poate era un cadou frumos pentru oamenii Piteştiului. Cred că una peste alta oamenii trebuie să vadă că am vrut„, a spus şi Cătălin Straton.

Marius Constantin: „Nu i-am simţit puternici”

Nici Marius Constantin nu crede că Rapid a fost peste FC Argeş.

Reclamă

Chiar dacă ţineam 1-0 spre finalul meciului, orice se poate întâmpla. Noi nu i-am simţit foarte puternici. Au avut o posesie, dar fără multe ocazii de poartă”,a  spus fundaşul celor de la FC Argeş.

Işfan, după Rapid – FC Argeş 2-1

Işfan nu face tragedie din înfrângere şi vrea să se revanşeze în faţa suporterilor în partida cu FC U Craiova 1948.

Am pierdut, dar trebuie să fim foarte uniți, să reluăm pregătirea și să câștigăm cele trei puncte în meciul următor. Suntem bucuroși pentru suporterii noștri care au venit în număr destul de mare de la Pitești. Le mulțumim și, etapa viitoare, cu Craiova, îi așteptăm să umplem stadionul.

Reclamă 4 / 0/3

Am discutat la aproape toate interviurile. Îmi văd de treaba mea. Când va fi, nu contează: Craiova, Steaua, CFR, Benfica sau Real Madrid, nu contează. Atunci, în momentul când va fi ceva concret, trebuie să fiu foarte pregătit. Dar nu mă gândesc deloc la asta și îmi văd de treabă la FC Argeș. Dacă peste o lună, peste un an, se va concretiza ceva, trebuie să fiu pregătit”, a declarat Alexandru Ișfan, la finalul partidei cu Rapid.

Rapid, noul lider din Liga 1

FC Rapid Bucureşti este noul lider al Ligii 1 de fotbal după ce a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-un meci din etapa a patra, chiar în ziua în care clubul piteştean a împlinit 69 de ani de existenţă.

Ambele goluri ale Rapidului au fost marcate de Antonio Sefer (45, 64), primul cu un şut din marginea careului, după o pasă de la Valentin Costache, iar al doilea cu un şut din colţul careului, cu efect.

Golul oaspeţilor a fost de fapt un autogol al estonianului Mattias Kait (90+2), mingea intrând în poartă din acesta după respingerea portarului Horaţiu Moldovan, la un corner.

Rapid a jucat din min. 79 în zece oameni, Dragoş Grigore fiind eliminat pentru fault în postură de ultim apărător la Alexandru Işfan.

FC Argeş a fost aproape de a deschide scorul în min. 23, când Alexandru Işfan a şutat din lovitură liberă, Moldovan a respins, dar Dorian Bertrand a reluat din câţiva metri chiar în goalkeeper-ul rapidist.

Moldovan s-a remarcat şi în min. 58, la lovitura de cap a lui Işfan, iar în minutul 74 camerunezul Paul-Arnold Garita nu a ajuns la centrarea lui Costinel Tofan.

Reclamă

Rapid a avut un gol marcat de Marko Dugandzic (56), dar anulat pentru ofsaid la Costache.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și