Închide meniul

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 17:02

Reclamă
Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!

Andrei Prepeliță a oferit prima reacție despre posibila colaborare cu Adrian Mititelu, la FCU Craiova.

Colaj: Profimedia

Andrei Prepeliță a transmis un mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova. Tehnicianul care este, în prezent, liber de contract, nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Marius Croitoru de la FCU Craiova după înfrângerea cu CS Afumați, scor 0-3, din Liga a 2-a. Obiectivul oltenilor este promovarea în primul eșalon, însă echipa se află doar pe locul al 10-lea, cu 12 puncte.

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova

Astfel, Adrian Mititelu a decis că formația sa are nevoie de un nou antrenor, iar, după demiterea lui Croitoru, au apărut informații conform cărora Andrei Prepeliță ar fi alesul patronului de la FCU.

Totuși, fostul antrenor de la Gloria Buzău a dezvăluit că nu a discutat încă cu Adrian Mititelu. Prepeliță a ținut însă să menționeze faptul că îi va fi greu să refuze echipa din Bănie.

Andrei Prepeliță a mai transmis faptul că va trebui să cadă de acord cu Adrian Mititelu la anumite aspecte, care, potrivit acestuia, nu au o neapărată legătură cu aspectul financiar.

Reclamă
Reclamă

„Deocamdată n-am discutat cu Adrian Mititelu. Eu nu fac lucruri de genul ăsta cât timp situația lui Marius Croitoru nu era clară.

Am o relație foarte bună cu nea Adi, dar n-am mai vorbit cu el de foarte mult timp. Eu am jucat acolo, e greu să refuz Craiova, dar deocamdată nu pot spune prea multe pentru că nu e nimic concret.

Probabil vom vorbi și vom vedea dacă vom cădea de acord la anumite aspecte și nu mă refer neapărat la partea financiară, ci la altele”, a spus Prepeliță, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Andrei Prepeliță a pregătit-o, pentru ultima dată, pe Gloria Buzău, în perioada iunie 2023 – septembrie 2024. A adunat 42 de partide pe banca formației din Crâng, pe care a promovat-o în Liga 1, la finalul sezonului trecut.

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948

Marius Croitoru e out de la FCU Craiova 1948. Eşecul cu CS Afumaţi din etapa a 8-a a ligii secunde i-a fost fatal antrenorului şi Adrian Mititelu a luat decizia de a-l da afară.

Croitoru a ajuns la Craiova în această vară, iar obiectivul evident pe care i l-a trasat Adrian Mititelu este promovarea în Liga 1 încă din acest sezon. Oltenii sunt însă pe locul 10, după primele 8 etape desfăşurate, cu doar 12 puncte acumulate.

După înfrângerea cu Afumaţi, Mititelu a hotărât să se despartă de antrenorul cu care a mai lucrat la Craiova, în perioada iunie-octombrie 2022. Patronul a luat şi decizia legată de noul antrenor.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

19:04

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și