Închide meniul

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

Dan Roșu Publicat: 30 septembrie 2024, 16:11

Reclamă
Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Marius Croitoru e out de la FCU Craiova 1948. Eşecul cu CS Afumaţi din etapa a 8-a a ligii secunde i-a fost fatal antrenorului şi Adrian Mititelu a luat decizia de a-l da afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru a ajuns la Craiova în această vară, iar obiectivul evident pe care i l-a trasat Adrian Mititelu este promovarea în Liga 1 încă din acest sezon. Oltenii sunt însă pe locul 10, după primele 8 etape desfăşurate, cu doar 12 puncte acumulate.

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

După înfrângerea cu Afumaţi, Mititelu a hotărât să se despartă de antrenorul cu care a mai lucrat la Craiova, în perioada iunie-octombrie 2022. Patronul a luat şi decizia legată de noul antrenor.

Conform gsp.ro, Andrei Prepeliţă va fi noul tehnician al lui FCU Craiova, după ce antrenorul de 38 de ani a plecat de la Gloria Buzău. Conform sursei citate, Mititelu îl aşteaptă la negocieri, imediat după ce va semna, în următoarea perioadă, rezilierea contractului cu Croitoru.

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA

Pe de altă parte, Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA. Antrenorul italian a susţinut că nu a fost plătit de patronul lui FCU Craiova.

Reclamă
Reclamă

Napoli a precizat că a luat legătura cu avocatul său şi pregăteşte cazul de la FIFA. Napoli a declarat că a încercat să ia legătura cu Adrian Mititelu, dar patronul oltenilor nu i-ar fi răspuns la telefon.

„Eu sunt acasă, în Cagliari. Este posibil să merg în Liga 2 din Italia. Domnul Mititelu nu m-a mai sunat. Problema cu Mititelu e că nu mi-a plătit niciun ban pentru ultimul mandat la Craiova. O să merg la FIFA. Am vorbit cu avocatul, iar el va merge la FIFA.

L-am sunat pe Mititelu, dar nu mai răspunde. Eu am lucrat pentru el, nu? De ce nu am fost plătit? Nu înțeleg! E urât! Sper să se gândească bine Mititelu, că poate să fie sancționată echipa”, a declarat Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și