Închide meniul

Andrei Prepeliţă, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Telefonul meu este deschis!”. Ce propuneri a primit Prepeliţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 12:15

Andrei Prepeliţă, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Telefonul meu este deschis!. Ce propuneri a primit Prepeliţă

Andrei Prepeliţă, mesaj direct pentru Gigi Becali: "Telefonul meu este deschis!"

Andrei Prepeliţă şi Mihai Stoica / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Prepeliţă nu s-a ascuns după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB. Fostul antrenor al lui FC Argeş a avut un mesaj direct pentru Gigi Becali şi a recunoscut că e dispus să vină la echipa cu care a câştigat trei titluri ca jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract, Prepeliţă a dezvăluit că încă nu a fost căutat de nimeni de la FCSB. Totuşi, a primit propuneri de la diferiţi agenţi.

Andrei Prepeliţă, mesaj direct pentru Gigi Becali. Ce a spus după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia

Prepeliţă asigură că este dispus să lucreze cu Gigi Becali. Aşteaptă un telefon de la latifundiarul din Pipera.

Sunt acasă la Pitești. Evident că îmi doresc să mă apuc din nou de treabă, dar nu am primit nicio ofertă concretă, iar de la FCSB nu m-a căutat absolut nimeni. Am primit doar unele propuneri de intermediere de la niște agenți, iar aceștia m-au întrebat dacă aș fi dispus să merg la niște echipe din Liga 1. Nu au fost discuții concrete cu cluburile respective, ci doar niște propuneri. Nici de FCU nu am fost căutat.

Dacă m-a sunat Gigi Becali? V-am spus că nu m-a sunat nimeni de la FCSB, absolut nimeni. Dar asta nu înseamnă că nu aș fi dispus la discuții cu cineva de acolo. Telefonul meu este deschis”, a declarat Andrei Prepeliță pentru prosport.ro.

Reclamă

Andrei Prepeliţă ar fi pe lista scurtă a lui Gigi Becali, alături de un alt antrenor care tocmai a rămas liber de contract, Ilie Poenaru. Patronul lui FCSB îşi poate lua gândul de la Marius Şumudică.

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Marius Şumudică nu ia în calcul să vină la FCSB. Antrenorul care a fost în trecut în negocieri cu Gigi Becali e surprins că Nicolae Dică a rezistat după „dubla” teribilă cu Silkeborg, din UEFA Conference League. „Eu nici nu mă mai urcam în autocar. Dacă pierzi 5-0, 5-0… e un dezastru”, a precizat tehnicianul lui Al Raed.

Nu m-a mirat schimbarea, de ce să mă mire. FCSB nu are rezultate în momentul de faţă. Probabil a fost destul de îngăduitor şi a aşteptat destul de mult… mai ales după ce s-a întâmplat cu Silkeborbg. A fost o umilinţă mare pentru fotbalul românesc. Avea toate argumentele să facă o schimbare patronul.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am fost în această situaţie, pus să plătesc cu postul, fiindcă nu se poate renunţa la un număr de 25 de antrenori în faţa antrenorului. Antrenorul plăteşte. Dar consider că lângă antrenor e un staff, un staff administrativ, care au partea lor de vină. Nu cred că trebuie înlăturat doar antrenorul. Dică plăteşte pentru ceea ce şi-a dorit. A zis că avea o relaţie extraordinară cu patronul… nu l-a dat afară, dar i-a sugerat că e onorabil să îşi dea demisia.

Acum să aştepte un alt antrenor care să vină cu o revigorare şi să o ducă pe FCSB în play-off. Au jucători de valoare. Nu discut preţurile plătite pe Miculescu, pe Compagno, dar din punct de vedere fotbalistic FCSB are jucători de valoare„, a declarat Marius Şumudică pentru Pro Arena.

Şumudică exclude varianta de a veni la FCSB, în locul lui Nicolae Dică. A dezvăluit că are o clauză de reziliere de neatins.

(Reporter: V-aţi întoarce?) Nu se pune problema să mă întorc în România. Am doi ani de contract. Am o clauză în oglindă, această clauză nu poate fi plătită de niciun club din România. Plus salariul meu, care nu poate fi comparat cu ce aş putea să câştig în România. Cu Şumudică e greu să lucrezi! Eu decid, eu vreau să mor pe mâna mea. Patronul să-mi facă mie schimbările? Înseamnă că nu ai nevoie de mine„, a spus Şumudică.

Recomandări
  • Andrei Prepeliţă, dispus să devină antrenorul lui FCSB
  • Ce a spus după demisia lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și