Închide meniul

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică: „Au partea lor de vină!”. Ce a spus despre o posibilă revenire în România

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 11:52

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică: „Au partea lor de vină!. Ce a spus despre o posibilă revenire în România

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Profimediaimages

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB, după anunţul că Nicolae Dică şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României. „Şumi” e de părere că mai multe persoane din cadrul clubului ar trebui să plătească cu postul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul care a fost în trecut în negocieri cu Gigi Becali e surprins că Nicolae Dică a rezistat după „dubla” teribilă cu Silkeborg, din UEFA Conference League. „Eu nici nu mă mai urcam în autocar. Dacă pierzi 5-0, 5-0… e un dezastru„, a precizat tehnicianul lui Al Raed.

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Nu m-a mirat schimbarea, de ce să mă mire. FCSB nu are rezultate în momentul de faţă. Probabil a fost destul de îngăduitor şi a aşteptat destul de mult… mai ales după ce s-a întâmplat cu Silkeborbg. A fost o umilinţă mare pentru fotbalul românesc. Avea toate argumentele să facă o schimbare patronul.

Eu am fost în această situaţie, pus să plătesc cu postul, fiindcă nu se poate renunţa la un număr de 25 de antrenori în faţa antrenorului. Antrenorul plăteşte. Dar consider că lângă antrenor e un staff, un staff administrativ, care au partea lor de vină. Nu cred că trebuie înlăturat doar antrenorul. Dică plăteşte pentru ceea ce şi-a dorit. A zis că avea o relaţie extraordinară cu patronul… nu l-a dat afară, dar i-a sugerat că e onorabil să îşi dea demisia.

Acum să aştepte un alt antrenor care să vină cu o revigorare şi să o ducă pe FCSB în play-off. Au jucători de valoare. Nu discut preţurile plătite pe Miculescu, pe Compagno, dar din punct de vedere fotbalistic FCSB are jucători de valoare„, a declarat Marius Şumudică pentru Pro Arena.

Reclamă

Şumudică exclude varianta de a veni la FCSB, în locul lui Nicolae Dică. A dezvăluit că are o clauză de reziliere de neatins.

(Reporter: V-aţi întoarce?) Nu se pune problema să mă întorc în România. Am doi ani de contract. Am o clauză în oglindă, această clauză nu poate fi plătită de niciun club din România. Plus salariul meu, care nu poate fi comparat cu ce aş putea să câştig în România. Cu Şumudică e greu să lucrezi! Eu decid, eu vreau să mor pe mâna mea. Patronul să-mi facă mie schimbările? Înseamnă că nu ai nevoie de mine„, a spus Şumudică.

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB. Meciul cu U Cluj a fost ultimul pentru antrenorul căruia Gigi Becali i-a cerut public să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali este cel care a anunţat încă de aseară că Dică nu va mai continua la FCSB. Asta chiar dacă după dezastrul cu Silkeborg, dublă încheiată 0-10, Gigi nu acceptase despărţirea de antrenor.

Conform informaţiilor AS.ro, Dică a vorbit cu jucătorii şi şi-a luat adio de la aceştia, informându-i de decizia luată. Becali a fost cel care l-a forţat să plece.

E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și