Închide meniul

Andrei Prepeliță răsuflă ușurat după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0: „A fost presiune pe mine!” Marius Constantin, sincer: „Ne-am băgat în poartă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2022, 23:30

Andrei Prepeliță răsuflă ușurat după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0: „A fost presiune pe mine! Marius Constantin, sincer: „Ne-am băgat în poartă!

Andrei Prepeliță, reacție dură la adresa FRF

Andrei Prepeliță, într-un meci pentru FC Argeș / Hepta

Andrei Prepeliță a dezvăluit că s-a simțit sub presiune înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. Marius Constantin a recunoscut că argeșenii s-au apărat cum au putut. Cătălin Straton și Andreas Calcan și-au felicitat coechipierii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreas Calcan a decis meciul cu reuşita din minutul 53. A fost a doua reuşită consecutivă, după cea cu FCSB. În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 6, în timp ce FC Argeş a urcat pe locul 9.

Andrei Prepeliță, după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

„Cu Hermannstadt am controlat meciul de la cap la coadă, cu CFR Cluj nu ne-a intrat mingea în poartă, cu FCSB meritam un egal. Nu putea să țină la nesfârșit acest ghinion. Băieții au luptat, ne-am contracarat adversarul. Știam ce joacă, mi-a ieșit, băieții au făcut mișcările foarte bine. E bine, se integrează și jucătorii nou veniți. Nu ne-a fost ușor, sper să formăm o echipă bună. Am stat normal, mi-am propus să nu mă mai enervez, ați văzut că nu face bine, a fost presiune pe mine în ultima perioadă. O simt și acum, până la urmă e un lucru bun, ne face să ne dorim mai mult victoriile. Eu n-am ieșit niciodată să vorbesc, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Dacă clubul voia o măsură împotriva mea, trebuia să mă anunțe și pe mine. Trebuie să ne gândim la victorie”, a afirmat Prepeliță, conform digisport.ro. 

Cătălin Straton: „Bucuria durează doar cinci zile!”

„A fost un meci greu, cu o echipă cu pretenții mari, ei investesc foarte mult. Astăzi sunt și ei convinși că au întâlnit o echipă bună. Sunt convins însă că își vor reveni. A fost o serie neagră, dar am întâlntit echipe bune ale campionatului. Urmează cinci zile de bucurie. O să dăm totul la meciul cu Voluntari să recuperăm ce am pierdut. Toți am fost într-o formă extraordinară. Și Craiova a făcut un meci bun azi. Lumea ar trebui să aprecieze calitatea umană”, a spus Cătălin Straton, după meci.

Marius Constantin: „Ne-am băgat în poartă, ce să facem?”

Veteranul din apărarea lui Andrei Prepeliță a recunoscut că argeșenii au apărat rezultatul prin toate mijloacele.

Reclamă

„Obiectivul nostru era să oprim niște înfrângeri, era obligatoriu. Ne-am chinuit. Nu aveam un moral extraordinar. Acasă cu CFR și cu Hermannstadt am pierdut nemeritat. A intervenit această presiune a rezultatului. Era esențial pentru noi să facem puncte. Ne-am băgat în poartă, ce să facem. Craiova este o echipă foarte bună. Formează un grup bun. Noi ne-am urmărit interesul. N-am avut ocazii multe la meciurile anterioare. Garita înseamnă ce înseamnă orice jucător, a făcut un joc fantastic și astăzi, dar nu joacă singur, fiecare jucător este la fel de important. Va fi o săptămână în care vom avea mai multă liniște. E un meci ca oricare altul, am jucat și la Craiova și la Rapid, nu trebuie să fie toate meciurile speciale”, a declarat și Marius Constantin.

Andreas Calcan: „Colegii mei au luptat ca niște eroi!”

Marcatorul golului victoriei și-a felicitat coechipierii după victoria împotriva oltenilor.

„Sunt fericit, am reușit să câștigăm, veneam după o serie de patru înfrângeri, moralul nu era unul extraordinar, am știu să suferim, am făcut un meci bun. Garita e un atacant bun, un jucător bun, ne ajută foarte mult. Presiune e la fiecare meci, și cu Steaua și cu CFR. Cred că după ce Mister a schimbat sistemul am reușit să-i blocăm mai bine. Trebuie, mă bucur că mi-am ajutat echipa, cu gol, cu o pasă, cu orice pot. Sunt aici să-mi ajut colegii, au luptat ca niște eroi”, a încheiat Andreas Calcan.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și