Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. „Fotbalul-șampanie” al lui Mirel Rădoi s-a transformat în „sifon”! Andreas Calcan, eroul lui Prepeliţă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2022, 22:50

FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. „Fotbalul-șampanie al lui Mirel Rădoi s-a transformat în „sifon! Andreas Calcan, eroul lui Prepeliţă

Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

FC Argeș – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 13-a din Liga 1, s-a încheiat cu victoria „vulturilor”. Andreas Calcan a decis meciul cu reuşita din minutul 53. A fost a doua reuşită consecutivă, după cea cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 6, în timp ce FC Argeş a urcat pe locul 9.

FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

Min. 90+5: Fluier final! FC Argeș – Universitatea Craiova s-a terminat 1-0.

Min. 89: Paul Papp a fost eliminat după o intrare criminală asupra lui Garita.

Min 53: GOOOL! Andreas Calcan a deschis scorul pentru FC Argeș. Este a doua reușiă consecutivă în Liga 1, după cea cu FCSB.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

FC Argeș: Straton – Tofan, M. Constantin, Cestor, Vianna – Njike, Raynov, Alceus – Ișfan, Garita, Calcan
Rezerve: Greab – Jakolis, Dobrosavlevici, Latovlevici, Meza Colli, I. Șerban, G. Crețu, Crelestine, Bertrand
Antrenor: Andrei Prepeliță

Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Bg. Mitrea – Vătăjelu, Al. Crețu, Screciu, N. Bancu – Nistor – Markovic, An. Ivan
Rezerve: Arlauskis – Martic, Căpățînă, Mateiu, Hanca, Ed. Florescu, Cîmpanu, Roguljic, Baiaram
Antrenor: Mirel Rădoi

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi se inspiră de la cei mai buni înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova

„Întâlnim o echipă la care există o atmosferă tensionată la nivel de rezultate, dar care merita mai multe puncte după cum a evoluat. În ultima etapă au reuşit să marcheze două goluri cu FCSB, au jucători foarte buni, în acest moment Garita şi Işfan sunt în prim-plan. Sper să ne impunem ritmul de la început, pentru că eu cred că se vede că am început să ne consolidăm jocul.

Va trebui să fim foarte bine pregătiţi, Piteşiul nu are multe lucruri pe plan ofensiv, are puţine, dar foarte bine puse la punct. Trebuie să câştigăm ca să rămânem pe loc de play-off. Am fost atent la Inter – Barcelona, pentru că şi Inter joacă 5-3-2 ca şi noi şi am vrut să observ anumite aspecte. Mai durează ceva cu Arlauskis până va ajunge la forma fizică necesară, Rivaldinho a fost accidentat.

Ca şi număr, avem atacanţi, dar s-a nimerit să se accidenteze. Ne-am dori să legăm rezultate pozitive, dar abia acum facem două luni de când suntem aici, e şi greu pentru jucători să asimileze informaţiile tactice. Toţi antrenorii spunem că avem nevoie de timp şi între timp ne schimbă patronii. Nu am anunţat titlul, nu vorbesc de titlu decât dacă jucăm cu el pe masă, vrem să ne calificăm în play-off, acesta e obiectivul acum. Sunt puţine puncte acumulate până acum, ne dorim continuitate, asta a şi lipsit în ultimii ani pentru a ajunge mai sus în clasament.

Cel mai important este acum ca jucătorii să citească singuri situaţiile din teren, încercăm să-i ajutăm prin exerciţii cognitive. Mai e nevoie de timp, sper să le facem cât mai rapid. Problema noastră acum este concentrarea la finalizare, cel mai greu lucru este să bagi mingea în poartă”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și