Închide meniul

Andrei Vlad, luat la ţintă de Helmut Duckadam. „Messi al portarilor” nu a mai jucat din martie la FCSB: „Şi-a ratat cariera”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2022, 20:57

Andrei Vlad, luat la ţintă de Helmut Duckadam. „Messi al portarilor nu a mai jucat din martie la FCSB: „Şi-a ratat cariera

Andrei Vlad, portarul lui FCSB

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB /Profimediaimages

Andrei Vlad a fost luat la ţintă de Helmut Duckadam. „Messi al portarilor” a fost taxat de fostul portar de la Steaua, pentru lipsa de meciuri din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu este titularul de bază din poarta FCSB-ului. Tânărul goalkeeper l-a eclipsat pe Andrei Vlad, şi a ajuns şi în atenţia lui Edi Iordănescu, fiind convocat de selecţioner la ultima acţiune a echipei naţionale.

Andrei Vlad, luat la ţintă de Helmut Duckadam

Helmut Duckadam a analizat situaţia lui Andrei Vlad, şi a ajuns la concluzia că portarul de la FCSB „şi-a ratat cariera”. Totodată, Duckadam a declarat că goalkeeper-ul roş-albaştrilor nu ia nicio măsură în acest sens, salariul fiind cel care îl motivează să rămână pe banca echipei lui Nicolae Dică.

„Andrei Vlad stă foarte bine, are un salariu foarte bun. Dacă voia să joace cu adevărat, cred că ajungea la un acord cu Gigi Becali să plece undeva să joace.

Dar probabil că îi convine situația asta. După părerea mea, în mare parte, și-a ratat cariera. Depinde ce alegi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Reclamă

Ultima dată, Andrei Vlad a fost în poarta FCSB-ului în luna martie. Atunci, portarul a fost înlocuit la pauză partidei cu FC Argeş, după ce a gafat incredibil la golul piteştenilor. Ulterior, goalkeeper-ul a căzut în dizgraţia patronului Gigi Becali.

Când poate reveni Risto Radunovic la FCSB

Risto Radunovic poate reveni în timp record la FCSB. Fundaşul s-a accidentat în ultima partida a naţionalei sale, Muntenegru, din Liga Naţiunilor, şi a fost trimis la celebrul vraci Marijana pentru a se recupera.

Risto Radunovic ar putea fi pe teren în partida dintre FCSB şi Petrolul, de la finalul acestei săptămâni, anunţă Fanatik. Fundaşul va fi supus tratamentelor miraculoase ale celebrului vraci din Belgrad.

Reclamă 4 / 0/3

Conform aceleiaşi surse, muntenegreanul a plecat încă din weekend în Serbia la tratamente. Radunovic a ratat ultima partidă pentru FCSB, victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Fundaşul a ieşit accidentat în minutul 25 al partidei dintre Muntenegru şi Finlanda.

Helmut Duckadam a criticat pedeapsa primită de Cristi Săpunaru

Helmut Duckadam a ironizat suspendarea lui Cristi Săpunaru. La fel ca şi Ion Crăciunescu, fostul portar s-a declarat suprins de pedeapsa mult prea blândă încasată de fundaşul giuleştenilor.

Totodată, Duckadam consideră că sancţiunea ar fi fost mai drastică, dacă Săpunaru ar fi evoluat la altă echipă, şi nu la una de tradiţie precum Rapid.

Sunt de acord cu Ion Crăciunescu, mi se pare o sancțiune prea exagereată. Cred că nu trebuia să-i dea nimic. De ce să-i dea cu Afumați? Cred că nu juca oricum. Da, sunt ironic, sigur. Comisiile judecă în funcție de echipe.

Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau. Asta e, ne-am obișnuit, mergem înainte, n-are rost să ne facem iluzii că vreodată va fi ceva corect în țara asta”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și