Închide meniul

Când poate reveni Risto Radunovic la FCSB. Fundaşul a fost trimis la vraciul Marijana, pentru a se recupera în timp record

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2022, 19:55

Când poate reveni Risto Radunovic la FCSB. Fundaşul a fost trimis la vraciul Marijana, pentru a se recupera în timp record

Risto Radunovic, primele declaraţii după Anderlecht - FCSB

Risto Radunovic, în timpul unei partide pentru FCSB / Hepta

Risto Radunovic poate reveni în timp record la FCSB. Fundaşul s-a accidentat în ultima partida a naţionalei sale, Muntenegru, din Liga Naţiunilor, şi a fost trimis la celebrul vraci Marijana pentru a se recupera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a fost diagnosticat cu o leziune musculară, care în mod normal l-ar fi ţinut departe de teren timp de o lună. Fundaşul este o piesă importantă din echipa lui Nicolae Dică, iar în ultimul meci a fost înlocuit cu Ionuţ Şerban.

Când poate reveni Risto Radunovic la FCSB

Risto Radunovic ar putea fi pe teren în partida dintre FCSB şi Petrolul, de la finalul acestei săptămâni, anunţă Fanatik. Fundaşul va fi supus tratamentelor miraculoase ale celebrului vraci din Belgrad.

Conform aceleiaşi surse, muntenegreanul a plecat încă din weekend în Serbia la tratamente. Radunovic a ratat ultima partidă pentru FCSB, victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Fundaşul a ieşit accidentat în minutul 25 al partidei dintre Muntenegru şi Finlanda.

Şi Mihai Stoica a anunţat la câteva zile după ce Risto Radunovic s-a accidentat, că fundaşul va merge la vraciul Marijana.

Reclamă

„Radunovic are o leziune pe adductori, leziune care ar trebui să îl ţină departe de teren 3-4 săptămâni. Să vedem, vom decide împreună cu el dacă va merge la Belgrad şi, în loc să stea 3-4 săptămâni, poate să stea 3-4 zile.

Vom discuta cu Risto, normal, Radunovic a mai fost la Marijana. Cred că va merge acum, mâine sau poimâine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, în urmă cu o săptămână.

Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB

Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB. Panduru a avut cuvinte de laudă la adresa lui Andrea Compagno, jucător ce a reuşit o dublă în partida câştigată de FCSB cu FC Argeş, scor 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă aşteptam. Nu mă aşteptam să pună mâna pe minge să bată penalty, acum două-trei etape. Acum iar (n.r. a bătut penalty), acum el e jucătorul care bate penalty din momentul ăsta.

Nu mă aşteptam la tehnica aia, care mi s-a părut din cale afară la golul pe care-l marchează. Acolo este o fază extrem de complicată şi extrem de grea.

Nu m-am gândit niciodată că are tehnica necesară să se facă că trage cu dreptul, să o ia cu şiretul, să şi-o pună pe partea stângă, să-l lase pe Dobrosavlevici să nu mai înţeleagă nimic, n-a înţeles nimic din ce se întâmplă acolo. Să şi-o pună pe stângul, dar de fapt tot cu dreptul marchează… după mine, ăsta este unul dintre marile goluri.

Adică o tehnicitate ieşită din comun, pe care n-am văzut-o la el, sincer să fiu. M-a impresionat. Am spus tot timpul, ţii minte. De când a venit am spus că nu mă impresionează felul lui, jocul lui, pare stângaci de multe ori, dar este un băiat extrem de serios în timpul meciului. Nu ai ce să-i reproşezi.

Are nişte faulturi, face o grămadă de faulturi în timpul jocului, multe. E inteligent, e şmecher, iar demarcările lui sunt incredibile […] V-am mai spus-o, nu văd în campionatul nostru demarcările pe care le văd la Compagno”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și