Închide meniul

„Andrei Vlad sau Ştefan Târnovanu?”. Leo Strizu a anunţat cine va apăra poarta FCSB-ului după remiza cu Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2023, 8:34

Reclamă
„Andrei Vlad sau Ştefan Târnovanu?. Leo Strizu a anunţat cine va apăra poarta FCSB-ului după remiza cu Universitatea Craiova

Ştefan Târnovanu a gafat în FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad, portarii lui FCSB / Colaj Hepta

Leo Strizu a anunţat cine va apăra poarta FCSB-ului după remiza cu Universitatea Craiova, din etapa a 26-a a Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la vicecampioana României a avut o reacţie categorică la finalul meciului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova s-a terminat cu scorul de 1-1. Târnovanu a greşit în minutul 90+1, când a ieşit să respingă mingea centrată din corner de Roguljic. Goalkeeperul roş-albaştrilor a fost învins chiar de Iulian Cristea, care a trimis defectuos spre propria poartă.

Leo Strizu a anunţat cine va apăra poarta FCSB-ului

Andrei Vlad sau Ştefan Târnovanu?„. Strizu a fost întrebat dacă va apela la Andrei Vlad în următoarele confruntări. Acesta a ţinut să asigure că punctele pierdute de FCSB nu îi vor fi imputate lui Târnovanu şi că acesta va rămâne titularul de drept.

Nu avem ce să-i reproșăm lui Târnovanu. Luăm filmul ultimelor partide, el a avut intervenții decisive. Nu aș putea să-l critic”, a declarat Leo Strizu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1, la digisport.ro.

Andrei Vlad a fost titular în numai trei partide din această ediţie de campionat. A apărat buturile roş-albaştrilor în disputele cu FC Botoşani, Chindia Târgovişte şi CFR Cluj, toate din luna decembrie. „Messi” al portarilor şi-a pierdut locul în echipa de start după eşecul cu campioana en-titre, scor 0-1.

Reclamă

Cum a reacționat Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Ștefan Târnovanu a oferit prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Portarul roș-albaștrilor e convins că echipa sa a ratat victoria din cauza faptului că a renunțat prea devreme la intențiile ofensive.

Un meci început perfect, am controlat prima repriză, ei nu au ajuns la poartă. Pe final am făcut pasul în spate prea devreme, ei au pus presiune și au dat acel gol. Din ce am înțeles, Tamm a dat în adversar când a degajat mingea, dar arbitrul a dat corner în loc de șase metri. Eu nu am văzut faza, nu vreau să comentez.

Am întâlnit o echipă bună, n-am mai ieșit din careu pe final. A fost și o ieșire neinspirată. Ținând cont că nu am reușit să facem 2-0, a trebuit să ne apărăm, îmi pare rău că n-am reușit să ținem de rezultat”, a spus Ștefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova, salvată în prelungiri

În primul minut al meciului, la un corner, Florinel Coman a centrat la prima bară, de unde Iulian Cristea a reluat spectaculos. Mingea a fost respinsă de Laurențiu Popescu și a ajuns cu noroc la Malcom Edjouma. Francezul a reluat din voleu și a declanșat nebunia în tribunele roș-albastre de pe Arena Națională.

În repriza secundă tot FCSB a avut ocaziile mai mari, însă Universitatea Craiova s-a salvat în prelungiri. În minutul 90+1, reluarea cu capul al lui Elvir Koljic a fost deviată de Iulian Cristea în propria poartă. S-a terminat 1-1, iar FCSB a rămas fără succes pe teren propriu în acest an.

După acest rezultat, FCSB a rămas la șapte puncte în urma liderului Farul, în timp ce Universitatea Craiova este la 10 lungimi de primul loc.

A fost interes uriaș din partea suporterilor pentru partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, extrem de importantă pentru situația din play-off și lupta la titlu. Tribunele de pe Arena Națională au fost luate cu asalt de 23.427 de spectatori. Acest număr reprezintă cea mai mare audiență din 2023, în Liga 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și