Închide meniul

Cum a reacționat Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „N-am mai ieșit din careu! Am făcut pasul în spate prea devreme!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 22:32

Cum a reacționat Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „N-am mai ieșit din careu! Am făcut pasul în spate prea devreme!

Ştefan Târnovanu

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Ștefan Târnovanu a oferit prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Portarul roș-albaștrilor e convins că echipa sa a ratat victoria din cauza faptului că a renunțat prea devreme la intențiile ofensive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târnovanu și-a asumat și o parte din vină pentru golul egalizator al Universității Craiova din minutul 90+1, când a ieșit neinspirat la faza din care a rezultat autogolul lui Iulian Cristea.

Ștefan Târnovanu, prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

„Un meci început perfect, am controlat prima repriză, ei nu au ajuns la poartă. Pe final am făcut pasul în spate prea devreme, ei au pus presiune și au dat acel gol. Din ce am înțeles, Tamm a dat în adversar când a degajat mingea, dar arbitrul a dat corner în loc de șase metri. Eu nu am văzut faza, nu vreau să comentez. Am întâlnit o echipă bună, n-am mai ieșit din careu pe final. A fost și o ieșire neinspirată. Ținând cont că nu am reușit să facem 2-0, a trebuit să ne apărăm, îmi pare rău că n-am reușit să ținem de rezultat”, a spus Ștefan Târnovanu, conform digisport.ro.

FCSB a început în forță duelul de pe Arena Națională. David Miculescu putea debloca tabela încă din secunda 15. Jucătorul titularizat în absența lui Andrea Compagno a fost servit de Tavi Popescu, dar șutul său a fost blocat de portarul oltenilor, Laurențiu Popescu.

Echipa lui Mihai Pintilii s-a ales cu un corner, din care a reușit să deschidă scorul. Florinel Coman a centrat la prima bară, de unde Iulian Cristea a reluat spectaculos. Mingea a fost respinsă de Laurențiu Popescu și a ajuns cu noroc la Malcom Edjouma. Francezul a reluat din voleu și a declanșat nebunia în tribunele roș-albastre de pe Arena Națională.

Reclamă

Ndong a scăpat de eliminare după un offside milimetric

În minutul 37 al partidei, la scorul de 1-0 pentru gazde, Jonnas Tamm și Gjoko Zajkov s-au ciocnit violent cap în cap, într-un duel pentru minge. În urma acestui incident, Tamm și-a spart capul, iar fața acestuia s-a umplut imediat de sânge.

Finalul primei reprize a adus o fază incredibilă. Ndong l-a faultat pe David Miculescu după ce acesta scăpase spre poarta lui Laurențiu Popescu. Arbitrul Adrian Cojocaru i-a arătat direct cartonașul roșu, spre nemulțumirea staff-ului lui Eugen Neagoe. Fundașul oltenilor nu era în postura de ultim apărător. Jucătorul Universității Craiova a rămas însă pe teren, după ce VAR-ul a întors toată faza. S-a dictat offside la poziția lui David Miculescu. Astfel, Ndong a scăpat de eliminare. Conform liniilor trasate de arbitrii VAR, Miculescu s-a aflat la doar câțiva milimetri în fața adversarului.

Universitatea Craiova, salvată în prelungiri

În repriza secundă tot FCSB a avut ocaziile mai mari, însă Universitatea Craiova s-a salvat în prelungiri. În minutul 90+1, reluarea cu capul al lui Elvir Koljic a fost deviată de Iulian Cristea în propria poartă. S-a terminat 1-1, iar FCSB a rămas fără succes pe teren propriu în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, FCSB a rămas la șapte puncte în urma liderului Farul, în timp ce Universitatea Craiova este la 10 lungimi de primul loc.

A fost interes uriaș din partea suporterilor pentru partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, extrem de importantă pentru situația din play-off și lupta la titlu. Tribunele de pe Arena Națională au fost luate cu asalt de 23.427 de spectatori. Acest număr reprezintă cea mai mare audiență din 2023, în Liga 1.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și