Închide meniul

Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB: „E destul de greu să se mai întâmple ceva! Târnovanu apără acum!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 9:00

Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB: „E destul de greu să se mai întâmple ceva! Târnovanu apără acum!

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB de Gigi Becali

Andrei Vlad, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Andrei Vlad este sfătuit să plece de la FCSB, după ce Gigi Becali l-a trecut pe linie moartă. Bogdan Stelea, fost mare internaţional român, nu are încredere că portarul de 23 de ani mai are vreo şansă să fie titular la echipa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclit „Messi al portarilor”, tânărul goalkeeper a ajuns rezervă, locul său fiind luat de Ștefan Târnovanu. Bogdan Stelea este de părere că lui Vlad îi va fi foarte greu să devină din nou titular la FCSB.

Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB

„E destul de greu să se mai întâmple ceva cu el la FCSB, doar dacă intră pe un anumit fond și nu mai există altă soluție. Acum, Târnovanu apără și echipa poate câștiga campionatul, Vlad poate intra doar dacă Târnovanu e suspendat sau se accidentează”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit digisport.ro.

Ce trebuie să facă Andrei Vlad pentru a reveni între buturile lui FCSB

Gigi Becali i-a transmis un nou mesaj lui Andrei Vlad. Patronul lui FCSB a anunțat în ce condiții portarul de 22 de ani va putea reveni în echipa de start a roș-albaștrilor.

Vlad s-a transformat în „oaia neagră” de la FCSB după gafa colosală din meciul cu FC Argeș, scor 0-1, penultimul din sezonul regular. Gigi Becali l-a scos din lot pe „Messi al portarilor” și încă nu l-a iertat.

Reclamă

„Vlad mai are contract pe 5 ani sau 7 ani. Sau 4 ani, știu că avem contractul. Andrei Vlad e portar la care să renunțăm așa? Lumea trebuie să înțeleagă că toți au șansă. Acum a venit rândul lui Târnovanu care nu mai primește gol. E șansa lui, să o primească el cum a primit-o și Vlad.

El trebuie doar atât, când el este în poartă trebuie să știe numai poarta. Orice portar care se relaxează primește gol. Nu are voie să se relaxeze sau să se dea important. El mai făcea și stopuri pe piept, până i-am spus lui. Meme i-a spus să joace simplu. De acolo pleacă, să știi… relaxarea aia. Acum nu mai face, dar înseamnă că are o altă relaxare pe care noi nu o știm, care e ascunsă. Dacă va fi concentrat în poartă, nu va mai greși!

Cred că încrederea este prea mare, combinată cu trufia. Când o prinzi, prinde-o! Prinde mă mingea, nu mai fă așa. Când vine atacantul te faci că aștepți? Termină cu figurile! Eu așa cred că trebuie să facă un portar, să termine cu figurile„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali, anunţ despre Andrei Vlad

Vărul patronului de la FCSB, Giovanni Becali, are încredere că Vlad poate fi unul dintre portarii importanţi ai României, chiar dacă acesta trece printr-o perioadă mai puţin fericită.

Astfel, Giovanni Becali a dezvăluit că Vlad a semnat cu firma sa de impresariat.

„Da, Andrei Vlad a semnat cu firma noastră. Credeți că eu dorm? Este un portar în care noi avem mare încredere și care va trece cât de curând și peste această perioadă mai dificilă”, a spus Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Andrei Vlad a fost titular la FCSB în 29 de meciuri din această ediție de campionat. „Messi al portarilor” are o cotă de piață de 900.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și