Închide meniul

Anghel Iordănescu, declarație categorică după Rapid – Chindia 2-0: „S-a câștigat datorită faulturilor inutile făcute de Căpușă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 22:36

Reclamă
Anghel Iordănescu, declarație categorică după Rapid – Chindia 2-0: S-a câștigat datorită faulturilor inutile făcute de Căpușă!”

Anghel Iordănescu, declarație categorică după Rapid - Chindia 2-0

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu a avut o declarație categorică după Rapid – Chindia 2-0. Fostul selecționer al naționalei României l-a criticat pe Tiberiu Căpușă, fundașul Chindiei, pentru erorile pe care le-a făcut în partida de pe „Giulești”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile partidei au fost marcate de Marko Dugandzic și Dejan Boldor (autogol).

Anghel Iordănescu, declarație categorică după Rapid – Chindia 2-0

Anghel Iordănescu l-a criticat pe Tiberiu Căpușă pentru greșelile repetate făcut în meciul cu Rapid. Fundașul Chindiei a fost eliminat în prelungirile primei reprize, din cauza cumului de cartonașe galbene.

„Din nou, o seară frumoasă pe Giulești. S-a câștigat, pe de-o parte, și datorită faulturilor inutile făcute de Căpușă la mijlocul terenului. Una peste alta, sunt trei puncte importante pentru Rapid. Până mâine, cel puțin, au trecut pe locul 3. Rapid trebuie să mai regleze jocurile în deplasare. N-are cum să se deplaseze afară cu 13 mii de spectatori”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei Rapid – Chindia, 2-0, la care a fost prezent.

Tiberiu Căpușă, dezlănțuit după Rapid – Chindia 2-0

Tiberiu Căpușă a vorbit în termeni duri despre „centralul” Andrei Chivulete, la finalul meciului.

Reclamă

„Meciul a fost decis de domnul Chivulete. E al doilea meci consecutiv când îmi dă 2 cartonașe galbene. E frustrant să primești al doilea cartonaș la o fază în care noi trebuia să avem aut. El înainte de meci îmi spune «Ai grijă, Căpușă!» Eu ce să fac? Să stau cu frică că îmi dă cartonaș roșu?

A fost aut clar pentru noi. Eu nu contest că n-au existat faulturi, dar noi am rămas în 10 oameni și am plătit, am pierdut acest meci.

Nu a fost intenția de a lua al doilea galben. E vinea mea că am făcut acele faulturi, îmi asum asta. Dar înainte de fault, a fost clar aut pentru noi și nu s-a dat. Când greșesc arbitrii, cine plătește? Am pierdut un meci unde puteam face mult mai multe, dacă am fi jucat 11 vs 11. Arbitrul îmi spune înainte de meci să am grijă. La ce să am grijă? De ce mi-o spune fix mie?” a explicat, după meci, Tiberiu Căpușă.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start de la Rapid – Chindia:

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais – Al. Ioniță II, Al. Albu, A. Ciobanu – Sefer, Dugandzic, V. Costache
Rezerve: Drăghia – Ignat, Fl. Ștefan, Emmers, Crepulja, Pănoiu, Papeau, Bamgboye, Lukassen
Antrenor: Adrian Mutu

Chindia: Căbuz – Căpușă, Corinus, Boldor, Ad. Ioniță – M. Dulca, Vorobjovas, Akhmatov – Neguț, Cooper, D. Popa
Rezerve: Eșanu – C. Dinu, Perianu, Sg. Buș, A. Șerban, Atanase, Mihaiu, Orozco, Chamed
Antrenor: Anton Petrea

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și