Închide meniul

Anghel Iordănescu le-a făcut praf pe Dinamo și FCSB. Atac fără menajamente: „Derby fals! A fost derby doar cu numele”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 23:54

Anghel Iordănescu le-a făcut praf pe Dinamo și FCSB. Atac fără menajamente: Derby fals! A fost derby doar cu numele”

Anghel Iordănescu a dat un verdict dureros pentru Rapid, după ce echipa lui Cristiano Bergodi a fost eliminată din Cupa României

Anghel Iordănescu este fostul selecţioner al României / Hepta

Anghel Iordănescu le-a făcut praf pe Dinamo și FCSB după prestația din meciul direct. Fostul selecționer al echipei naționale s-a arătat dezamăgit de cel mai recent episod din „Derby de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre „câinii” lui Ovidiu Burcă și vicecampioana României s-a încheiat cu scorul de 0-1. Totuși, această partidă nu a fost la fel de spectaculoasă ca derby-urile din trecut, iar tatăl actualului selecționer al echipei naționale a remarcat acest lucru.

Anghel Iordănescu le-a făcut praf pe Dinamo și FCSB. Mesajul fostului selecționer

După meciul dintre cele două formații, care a contat pentru etapa cu numărul 17 a Ligii 1, Anghel Iordănescu a menționat faptul că acest duel a purtat doar numele de „derby”, având în vedere faptul că cele două formații nu au arătat ca două mari rivale. Totodată, a menționat și faptul că, în opinia sa, adevăratul duel a fost doar la nivelul tribunelor.

„Un derby fals, un derby doar cu numele. A fost derby doar la nivelul tribunelor, acolo a fost spectacolul și ceva interesant. Pe teren, prea puțin.

O echipă care nu poate emite pretenții și o echipă care are pretenții, dar joc modest”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Singurul gol al acestei partide a fost marcat de Florinel Coman, în urma unei faze fixe. Astfel, spectacolul din „derby” nu a fost unul la care se așteptau fanii care au urmărit partida.

În urma rezultatului înregistrat pe Arena Națională, Dinamo a rămas penultima în clasament, cu doar 10 puncte după cele 17 partide jucate, până în momentul de față. De cealaltă parte, FCSB s-a distanțat la 5 puncte de CFR Cluj și este, în continuare, liderul Ligii 1, cu 37 de puncte.

„Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?” Anghel Iordănescu a răspuns într-un mod aparte

După calificarea echipei naționale la Campionatul European din 2024, Edi Iordănescu a demonstrat faptul că este un selecționer bun și i-a dus pe „tricolori” la un turneu final, după o pauză de 8 ani.

Reclamă 4 / 0/3

După calificare, Anghel Iordănescu, care a dus România la ultimul turneu final, a fost rugat să le transmită un mesaj oamenilor care l-au contestat pe fiul său. Reacția acestuia a fost una de senzație, demnă de un om deosebit de profesionist.

„(n.r. Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?) Sănătate multă și tot ce-și doresc, să ne bucurăm împreună de echipa națională și să ne bucurăm împreună, pentru că echipa națională ne-a deschis sărbătorile mai devreme”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, acesta a vorbit și despre modul în care oamenii din anturajul echipei naționale au trecut peste critici și au obținut calificarea la Campionatul European din 2024.

„Important e că a trecut peste aceste lucruri. Chiar dacă a fost o presiune extraordinară, staff-ul tehnic a reușit să treacă peste. Vă mai spun încă ceva, în primăvară, prin aprilie-mai, să vedeți ce presiune va începe să apară din partea conducătorilor din fotbalul românesc. 

Selecționerul a fost desființat, a fost criticat și când trebuia, și când nu trebuia”, a mai spus omul care a dus România la Campionatul European din 2016.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și