Închide meniul

„Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?”. Anghel Iordănescu a oferit un răspuns senzațional. Nimeni nu se aștepta la asta

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 21:42

Reclamă
Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?”. Anghel Iordănescu a oferit un răspuns senzațional. Nimeni nu se aștepta la asta

„Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?” Anghel Iordănescu a oferit un răspuns senzațional.

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

„Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?” Anghel Iordănescu a oferit un răspuns senzațional la această întrebare. Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit despre persoanele care l-au „desființat” pe fiul său, în timpul acestei campanii de calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și-a câștigat grupa de calificare la EURO 2024 după partida cu Elveția, care s-a încheiat cu scorul de 1-0, în favoarea „tricolorilor”. Partida s-a jucat pe Arena Națională și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?” Anghel Iordănescu a răspuns într-un mod aparte

După calificarea echipei naționale la Campionatul European din 2024, Edi Iordănescu a demonstrat faptul că este un selecționer bun și i-a dus pe „tricolori” la un turneu final, după o pauză de 8 ani.

După calificare, Anghel Iordănescu, care a dus România la ultimul turneu final, a fost rugat să le transmită un mesaj oamenilor care l-au contestat pe fiul său. Reacția acestuia a fost una de senzație, demnă de un om deosebit de profesionist.

„(n.r. Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?) Sănătate multă și tot ce-și doresc, să ne bucurăm împreună de echipa națională și să ne bucurăm împreună, pentru că echipa națională ne-a deschis sărbătorile mai devreme”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, acesta a vorbit și despre modul în care oamenii din anturajul echipei naționale au trecut peste critici și au obținut calificarea la Campionatul European din 2024.

„Important e că a trecut peste aceste lucruri. Chiar dacă a fost o presiune extraordinară, staff-ul tehnic a reușit să treacă peste. Vă mai spun încă ceva, în primăvară, prin aprilie-mai, să vedeți ce presiune va începe să apară din partea conducătorilor din fotbalul românesc. 

Selecționerul a fost desființat, a fost criticat și când trebuia, și când nu trebuia”, a mai spus omul care a dus România la Campionatul European din 2016.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş speră să marcheze cât mai multe goluri la Europeanul de anul viitor. Atacantul este convins că „tricolorii” se vor bucura de o mare asistenţă în Germania, aşa cum s-a întâmplat şi la EURO U21 din Italia, din urmă cu patru ani.

Întrebat dacă şi-ar dori să întâlnească Anglia la turneul final, Puşcaş a răspuns afirmativ, mărturisind că l-ar încânta un duel cu ţara în care a şi jucat.

„Sper să marchez, indiferent cât, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

(N.r. Colorăm Germania în galben?) Cu siguranță, cum am colorat și Italia la U21, cred că se va muta România în Germania, vara viitoare, cu siguranță va fi ceva de excepție.

(N.r Alege o echipă din fiecare urnă) E foarte greu să aleg, ești la European și orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi ușor.

(N.r. Ai vrea Anglia?) Merge, da, am și jucat acolo (n.r. râde). (N.r. Slovacia din urna a treia) E o echipă bună. Și în urna a treia sunt echipe bune.

(N.r. Să mai jucăm cu elveţienii?) Va fi un meci super, super greu, să mai jucăm o dată cu elvețienii, vor fi și ei mult mai nervoși, mai supărați pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta. Am fost mai buni, am fost mai compacți și am arătat mai multă unitate, așa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și