Închide meniul

Anghel Iordănescu nu crede că Gigi Becali îi va acorda libertate 15 meciuri la FCSB lui Nicolae Dică: ”I-a mai promis și altcuiva care avea și clauză”

Dan Roșu Publicat: 28 iulie 2022, 10:08

Anghel Iordănescu nu crede că Gigi Becali îi va acorda libertate 15 meciuri la FCSB lui Nicolae Dică: ”I-a mai promis și altcuiva care avea și clauză”

Anghel Iordănescu nu crede că Gigi Becali îi va acorda libertate 15 meciuri la FCSB lui Nicolae Dică

Gigi Becali, la o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali i-a promis 15 etape de libertate lui Nicolae Dică
  • Anghel Iordănescu nu-l mai crede pe patronul de la FCSB

Anghel Iordănescu nu crede că Gigi Becali îi va acorda libertate 15 meciuri la FCSB lui Nicolae Dică. Fostul selecționer și-a adus aminte de situația fiului său, Edi, care avea și o clauză în contract despre implicarea patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi a încălcat-o și atunci, la fel cum a făcut cu toți antrenorii din ultimii ani. Astfel, Edi a plecat de la FCSB, fără să îi mai ceară lui Becali banii specificați în clauză.

Anghel Iordănescu nu crede că Gigi Becali îi va acorda libertate 15 meciuri la FCSB lui Nicolae Dică

”Sunt lucruri peste care trebuie să treci și să te uiți înainte. La noi sunt lucruri care din păcate se repetă. Mă bucur pentru Dică. S-a întors în fotbal, în antrenorat. Sunt convins că are puterea să facă treabă bună la FCSB.

Reclamă

Problema este dacă cel care conduce îi va da așa cum i-a promis cele 15 etape să faca ceea ce crede el. I-a mai promis și altcuiva care avea și o clauză. Pe Gigi nu îl schimbă nimeni. Gigi este Gigi. Spune că nu va mai investi. Să fim seriosi. Toți patronii sunt finanțatori. Eu nu cred că Gigi a pierdut la FCSB.

Dacă luăm în calcul că unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga 1 a plecat chiar înaintea acestui meci, putem spune că va fi greu, dar eu cred că FCSB se va califica, indiferent dacă a venit un nou antrenor. Lucrurile se vor schimba total.

Reclamă

Echipele noastre care au jucat un rol important în competiția internă, CFR, Universitatea Craiova, FCSB, nu au avut un start prea bun, nici în campionat, nici în Europa. CFR s-a calificat și sunt convins că se va califica și Craiova, și Sepsi, și FCSB. Avem nevoie de aceste calificări. Va fi cu totul altceva în acest retur”, a spus Iordănescu, citat de digisport.ro.

Nicolae Dică, fără salariu, dar cu o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali

Nicolae Dică a primit o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali în momentul achiziționării unui teren vândut de latifundiarul din Pipera. Dezvăluirea a fost făcută acum de patronul FCSB, după ce fostul mijlocaș ofensiv a revenit pe banca vicecampioanei României.

Gigi Becali a explicat că, în urmă cu ceva timp, i-a vândut lui Dică un teren cu 200.000 de euro, deși prețul inițial era de 300.000:

Reclamă 4 / 0/3

„Au fost discuții atunci, dar am rămas în relații de prietenie cu Dică. I-am dat un teren mai ieftin cu 100.000 de euro. Terenul făcea 300.000, i l-am dat cu 200.000, i-am făcut reducere.

Deci am rămas în relații de mare prietenie cu el, nu că, vezi dom’ne, m-aș fi certat cu el. Nu, am fost în relații foarte prietenoase, iar oamenii pot oricând să colaboreze dacă sunt prieteni”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”