Închide meniul

Anghel Iordănescu, replică pentru Gigi Becali, în conflictul privind modificarea Legii Sportului: „Cred că el se dă prieten cu mine!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 12:44

Anghel Iordănescu, replică pentru Gigi Becali, în conflictul privind modificarea Legii Sportului: Cred că el se dă prieten cu mine!”

Gigi Becali, un nou atac la Răzvan Burleanu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Anghel Iordănescu a avut o replică pentru Gigi Becali, în conflictul privind modificarea Legii Sportului! Gigi Becali l-a criticat pe fostul selecționer al naționalei României, deoarece este un susținător al schimbării Legii Sportului, care ar ajuta-o pe CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu este de părere că prietenia sa cu Gigi Becali se schimbă în funcție de declarațiile pe care le face în spațiul public.

Anghel Iordănescu, replică pentru Gigi Becali, în conflictul privind modificarea Legii Sportului

La rândul său, fostul selecționer a spus că Gigi Becali este cel care se dă prieten cu el.

„Cred că el se dă prieten cu mine. Să vă răspund! Sunt momente când suntem prieteni și suntem prieteni foarte buni.

Suntem prieteni o perioadă după aceea apar alte probleme în viziunea lui sau în optica mea și nu mai suntem prieteni. Dacă zic ceva de rău de el e clar că nu mai suntem prieteni, dar dacă-l laud e clar că iar devenim prieteni”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Anghel Iordănescu: „La meciul cu Farul, a schimbat de două ori echipa de start!”

Totodată, Anghel Iordănescu a dezvăluit faptul că, pentru meciul FCSB – Farul, 2-1, Gigi Becali a schimbat de două ori echipa de start.

„Dacă-mi permiteți o glumă. Am înțeles că la meciul cu Farul până în ultima clipă a fost indecis în ceea ce privește formația.

Mai bine zis, în 2 zile a schimbat de două ori echipa de start. Se pare că echipa cu care a început și după modul în care a jucat în prima repriză i-a dat dreptate, a fost foarte inspirat. Acum sunt convins că iar devenim prieteni după această afirmație.

Reclamă 4 / 0/3

„Mie îmi place jocul FCSB-ului. Merg aproape la toate meciurile Rapidului, la toate meciurile CFR-ului când joacă în București, la toate meciurile FCSB-ului. Sincer, îmi place. Înainte de orice trebuie să remarc valoarea foarte bună a lotului pe care îl are la dispoziție echipa lui Gigi Becali.

Trebuie să recunoaștem că sunt jucători valoroși cu o medie de vârstă bună ceea ce înseamnă o vârstă optimă pentru performanță și nu în ultimul rând condițiile pe care le au jucătorii de la FCSB prin patronul clubului”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Ce a spus Gigi Becali

„Am văzut și «Puiu» Iordănescu, că domne’ e un brand… Sunt unii oameni pe care nu-i înțeleg. Nici nu mă mai supăr pe ei, nici nu vreau să-i judec… Bă, dar cum să te dai prieten cu mine și, după aia, să lauzi… Care e, mă, Steaua? De unde să mai fie? Păi, n-ați dat-o, mă, pe Steaua? Ce, sunteți hoți, escroci, tâlhari, mincinoși? Ce sunteți. Ați dat toți Steaua, pentru că era gata, moartă, praf și în coșciug. I-ați dat-o lui Becali ca să o învieze și am înviat-o…

Ce lege, mă?! Cine să voteze legea aia?! O să vorbesc eu, la PSD, cu Ciolacu, și nu mai votează niciunul. Vorbesc și cu Simion și nici el nu votează. Mai vorbesc și cu Rareș Bogdan să nu voteze nici PNL-ul și gata, corupție în toată firea”, a spus Gigi Becali, zilele trecute.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și