Închide meniul

Anghel Iordănescu se amuză după revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Gigi Becali l-a învins pe Mandorlini”. Anunţ despre Chiricheş

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 18:55

Reclamă
Anghel Iordănescu se amuză după revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Gigi Becali l-a învins pe Mandorlini. Anunţ despre Chiricheş

Anghel Iordănescu a rupt tăcerea după conflictul dintre Gică Popescu şi fiul său

Anghel Iordănescu este fostul selecţioner al României / Hepta

Anghel Iordănescu se amuză după revenirea FCSB-ului în Ghencea. Fostul selecţioner al României a urmărit derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 4-a a Ligii 1, şi a făcut o analiză surprinzătoare. Anunţă că Gigi Becali este cel care l-a „răpus” pe Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu este convins că patronul FCSB-ului a avut un rol decisiv în succesul roş-albaştrilor. Totuşi, se aşteaptă ca Neluţu Varga să riposteze şi să facă noi transferuri de titlu.

Anghel Iordănescu se amuză după revenirea FCSB-ului în Ghencea

FCSB a învins-o din penalty pe gruparea din Gruia. Intrat după pauză, în locul lui Cordea, Andrea Compagno a marcat golul victoriei în minutul 67.

Dacă tot ați ajuns la Becali, tot se spune că Becali l-a învins pe italian, pe Madorlini. Dar este o victorie de etapă, o victorie la început de drum. Pentru că sunt sigur că Neluțu Varga va continua să aducă jucători, iar italianul își va face datoria, mă refer la Madorlini„, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Câştigător al titlului cu Steaua atât ca antrenor, cât şi ca jucător, Anghel Iordănescu le cere fanilor să aibă răbdare cu Vlad Chiricheş. Este sigur că fundaşul de 33 de ani se va ridica la nivelul aşteptat.

Reclamă

Eu cred că, în ceea ce îl privește pe Chiricheș, va crește de la joc la joc. Competiția noastră nu este la cel mai inalt nivel, iar rezultatele se văd în Europa. Chiricheș nu va avea probleme, își va reveni complet și sper să fie util echipei naționale.

De Djokovic aud că este un om profesionist, ieri nu m-a impresionat cu nimic. Într-adevar, dă stabilitate, în momentele grele, alături de Șut, închide apărarea și poate să dea liniște apărării lui Gigi Becali„, a mai spus fostul selecţioner al României.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Vlad Chiricheş

„Mitică” Dragomir a analizat prestaţia lui Chiricheş şi a anunţat că, în cazul în care FCSB ar fi pierdut din cauza căpitanului echipei naţionalei, atunci Gigi Becali ar fi luat o decizie drastică.

Reclamă 4 / 0/3

Băi, când am spus-o aici, e imposibil să nu greșească o dată. A comis-o de două ori! Am senzația că are și el pauzele de gândire. După timpul când o comitea și aici, l-am lăudat, s-a vândut afară…

Că i-a înghețat piciorul. Una e să faci în fața fundașilor centrali, când în spate mai ai doi care pot să salveze, alta când faci greșeli ca ultim apărător, e foarte greu. E jucător cu experiență, îl va ajuta pe Gigi. Îl dădea Gigi afară săptămâna viitoare (n.r. dacă CFR învingea pe FCSB în urma greșelilor lui Chiricheș)„, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată anterior.

Jucătorul cu cea mai mare experienţă din lotul lui Elias Charalambous a primit cartonaş galben încă din minutul 8. În minutul 24, fundaşul central al FCSB-ului a gafat uluitor. Aflat în posesia mingii în propriul careu şi fără a fi presat de vreun adversar, Chiricheş i-a pasat direct lui Muhar. Mijlocaşul croat nu a stat pe gânduri şi i-a pasat rapid lui Birligea, care a scăpat spre poarta lui Târnovanu. Birligea l-a driblat pe Dawa, dar fundaşul vicecampioanei a intervenit in extremis şi a blocat şutul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și